![]() |
Mustafa tebrikler.
Balıklar podyuma çıkmış gibi dizmişsin eline sağlık. Böyle güzel balıklar insanın gözünü şenlendiriyor. Daha güzellerini tutman dileğimle RASTGELE... |
Mustafa abi tebrik ederim kısa sürede güzel ava imza atmışsın :)
Daha iyilerinin oltana denk gelmesini dilerim. Organizasyon günü sığacıkta görüşmek üzere. |
Yiğen tebrikler.18 ne kadar mercanları tutmanı şu an itibariyle yasaklıyorum.:D :D
Şaka bir yana tebrikler güzel bir av gerçekleştirmişsin.Afiyet olsunlar. |
Maşallah Mustafacım çıtırları toplamışsın kutlarım.Daha iyi ve irileri denk gelmesi dileklerimle.
|
tebrikler mustafa kardeş güzel bir av olmuş org. öncesi merayı yoklaman iyi olmuş 18 görüşürüz :) ordaki mercanlar macunu tanıyormuymuş bir sorsan diyorum :))) (macuncu başı) macundan başka yem bilmez de :)) olurda hamsi veririz eline iğneye taksın diye tava ister kızartalım diye :)))
|
Çok teşekkürler doğukan kardeşim. demircilinin açığındaki 60 metredeki bir topuktan kardeşim
|
Taygun kardeşim sen rahat ol orada balık bitmez merak etme. Dün yine gittim 3 çupra 5 mercan 15 ağzı kırmızı 2 de kalamar aldım:)
|
Çok teşekkürler raif abicim. Seninde her daim şansın bol olsun.
|
murat kardeşim çok teşekkür ederim. Bilirsin denizdeki balığa tava olmaz şans işi bu ama hele o gün bi gelsin şansımızı deniyeceğiz artık.
|
İbrahim abi sanada çok teşekkürler. ben genelde tek gidiyorum. Dün yine gittim mesela 5 olta çalıştım arkada şamanndıralı sallama 2 kalamar oltası teknede 3 tane dip oltası o sebeple genelde yanlız gidiyorum.
|
Saat 03:00. |