RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   10.12.2011 Trofe granyoz (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10276)

Ahmet TARİH 13-12-2011 07:39

Murat abi artık nirvanaya ulaştın. Bundan sonra bu balık tutma işlerini bırakıp kitap yazmaya başlada bizlerde alıp okuyalım, belki bir kaçımız senin gibi bu duyguları yaşayabiliriz.
Tebrik eder saygılar sunarım.

TUĞYAN 13-12-2011 09:29

Murat abi bu granyozların dilinden sen anlıyorsun 10 numara av olmuş

Murat abi bu granyozların dilinden sen anlıyorsun 10 numara bir av tebrik ederim

deniz25 13-12-2011 12:45

İnsan o balığa yaklaşmaya korkar :) yakalamakta ayı bir hüner ister. Tebrikler valla.
Daha irisi nasip olsun derim ama bundan iriside insan hayatına zarar verebilir :D
Güzel kareler için de ayrıca teşekkürler...

CEMAKO 13-12-2011 13:23

şahane bir av kocaman kocaman tebrik etmekten başka daha ne yapılabilir
ellerinize sağlık

PeGa 13-12-2011 13:32

Koca okyanusta bile bu kadar büyüğünü bulamazdık heralde. Eline koluna sağlık süper bir av olmuş..

orhan69 13-12-2011 20:17

çok güzel çok keyifveren bir balık yakalamışsınız büyük mücadeleden ğalip cıktıgınız için ayrıca tebrik ederim

akinyildiz81 14-12-2011 07:47

resmen kuzu gibi balık elinize sağlık

muratbaykent 14-12-2011 09:37

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 117663)
Muratım eline koluna sağlık sana yakışır:helal:Afiyet olsun
Resim yüklerken küçük boyutları seç benim antika çok kastı:D

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 117664)
Tek kelime ile muhteşem diyorum.Gerçekten helal olsun.Avlarınızın ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 117667)
Vay vay vayyyyy....
Canavar bu canavarrrr.
Murat bey tebriklerin 5 ***** ( yıldızlısı )
Vallahi gözümüz gönlümüz açıldı.

Alıntı:

ergundürüsel tafarından gönderildi (Mesaj 117671)
Bacanak bu avda payımın olmasından dolayı çok mutluyum benim 8 kiloluk granyozu da solladın ama rekorlar kırılmak içindir diyorum ve çarşamba gününü bekleyelim diyorum . Balığı çekerken video çekemedim ya ( bilhassa gözlerinin büyüklüğünü ) çok üzülüyorum....

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 117673)
çok güzel bir balık yakalamışsın abi tebrik eder avlarının devamını dilerim

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 117674)
Murat abicim ellerine kollarına sağlık çok ama çok güzel bir balık :) daha nicelerinin seninle olmasını diliyorum, eline gerçekten çok yakışıyor :)
Nasipse daha iyilerini tutmak için çarşamba günü hareketleniyoruz ne dersin, gelmek ister misin :)
İğnen her daim keskin olsun :)

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 117676)
bakmayacam görmeyecem KÜSCEM sadece küstüm bilee

Alıntı:

xnode tafarından gönderildi (Mesaj 117677)
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 117678)
Murat abi harika bir balık kuzu gibi maşallah, Ergun abiden bir yanıt bekliyoruz bu balığa :)

Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Evet taygun üçünüz biraraya gelip rekorumu kırmak için denize açıldınız bugün.Bakalım sonuç ne olacak.Rastgele.

muratbaykent 14-12-2011 09:44

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 117723)
resmen kuzu gibi balık elinize sağlık

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 117712)
çok güzel çok keyifveren bir balık yakalamışsınız büyük mücadeleden ğalip cıktıgınız için ayrıca tebrik ederim

Alıntı:

PeGa tafarından gönderildi (Mesaj 117691)
Koca okyanusta bile bu kadar büyüğünü bulamazdık heralde. Eline koluna sağlık süper bir av olmuş..

daha irilerinin olduğunu biliyorum:ama sanıyorum artık bu sezonda rastgelmez.

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 117690)
şahane bir av kocaman kocaman tebrik etmekten başka daha ne yapılabilir
ellerinize sağlık

Alıntı:

deniz25 tafarından gönderildi (Mesaj 117686)
İnsan o balığa yaklaşmaya korkar :) yakalamakta ayı bir hüner ister. Tebrikler valla.
Daha irisi nasip olsun derim ama bundan iriside insan hayatına zarar verebilir :D
Güzel kareler için de ayrıca teşekkürler...

Zaten balık yüzeye çıktığında neresinden tutupta tekneye alacağımı şaşırdım deniz:)

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 117683)
Murat abi bu granyozların dilinden sen anlıyorsun 10 numara av olmuş

Murat abi bu granyozların dilinden sen anlıyorsun 10 numara bir av tebrik ederim

Teşekkür ederim Tuğyan.

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 117679)
Murat abi artık nirvanaya ulaştın. Bundan sonra bu balık tutma işlerini bırakıp kitap yazmaya başlada bizlerde alıp okuyalım, belki bir kaçımız senin gibi bu duyguları yaşayabiliriz.
Tebrik eder saygılar sunarım.

Estağfurullah Ahmet.Bu avın tekrarı ve devamı olmalı ki bu konuda usta sayılalım.Hem daha ben balık avlamaya doymadımki:) Kitaba gerek yok kardeşim biz canlı sohbet yapalım.Daha iyi değilmi?

kaptankarabulut 14-12-2011 18:56

Murat kardeşim,işte trofe diye buna denir.Gerçekten öyle bir haz duymayı her zaman herkese nasip olmaz.Bu yıl granyoz bereketli av verdi.İnşallah uzun süre daha devam eder.Güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsun..

Saat 19:42.