RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   29.12.2011 Av raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10390)

cngerol 01-01-2012 21:57

büyük balıkta gözüm kaldı tekrar tekrar bakıp duruyorum.

Tuncay GÜNAY 01-01-2012 23:05

çok iyi geldi bu fotolar gözlerimin pası silindi ama kurtlarında büyüdüğünü fark ettim bu arada afiyet şeker olsun

Ahmet TARİH 02-01-2012 09:07

Murat abi siz balığa çıkarken özellikle Ergun abiyle birlikte çıkacaksanız yanınıza mutlaka damacana alın. Sizin tuttuğunuz balıkları ölçeklendirmek için 1,5 lt lik şişeler az kalıyor.
Abi tekrar tekrar tüm ekibi tebrik ederim.

tolgaserap8890 02-01-2012 13:35

murat bey maşalahh diyorum sadece.. rastgele

muratbaykent 03-01-2012 09:12

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 118360)
Maşallah Murat bey yer ve mekan önemli değil yine ustalığınızı konuşturmuşsunuz tebrikler afiyet olsun.

Teşekürler Raif bey.şansımızında yardımıyla boş dönmedik.Mekan uzak olunca birde boş dönünce yüzlerimiz asık oluyor malum.Hoşçakalın.

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 118367)
Maşallah Muratcım azmanları almışsın yine tüm ekibi kutlarım.

Saolun Turgay bey.Büyük olan hepimizin çok hoşuna gitti.Rastgele.

Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 118370)
büyük balıkta gözüm kaldı tekrar tekrar bakıp duruyorum.

Haklısın Cengiz.Sudan çıktıktan sonra bizde bakıp bakıp durmuştuk.Darısı başınıza.

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 118377)
çok iyi geldi bu fotolar gözlerimin pası silindi ama kurtlarında büyüdüğünü fark ettim bu arada afiyet şeker olsun

Havaların hem soğuması hemde bol rüzgarlı olması periyodik balık avlarımızı azalttı.Ama kışın cilveside bu değilmi.

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 118382)
Murat abi siz balığa çıkarken özellikle Ergun abiyle birlikte çıkacaksanız yanınıza mutlaka damacana alın. Sizin tuttuğunuz balıkları ölçeklendirmek için 1,5 lt lik şişeler az kalıyor.
Abi tekrar tekrar tüm ekibi tebrik ederim.

Bu sene iri balık konusunda biraz şanslıydık.Umarım bu şansımız devan eder.Teşekkürler Ahmet.

Alıntı:

tolgaserap8890 tafarından gönderildi (Mesaj 118407)
murat bey maşalahh diyorum sadece.. rastgele

Teşekkür ederim Tolga.Sanada rastgelir umarım.

Taygun KOCABIYIK 04-01-2012 13:20

Bu ekipten kurtulacak balık yok :) pembeler harika Ergun ve Murat abicim tebrik ederim daha irilerine inşallah.

muratbaykent 05-01-2012 16:45

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 118489)
Bu ekipten kurtulacak balık yok :) pembeler harika Ergun ve Murat abicim tebrik ederim daha irilerine inşallah.

Yolumuzu kaybetmeden,gideceğimiz kerterizi geçmeden av yerine varınca birazda şans yardım edince bunları yakalayabildik.Bu yazdıklarımı Anıl ve bacanakta okur umarım.Herhalde sende anladın.:dans::deli:

Anıl ÜNALAN 05-01-2012 23:16

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 118524)
Yolumuzu kaybetmeden,gideceğimiz kerterizi geçmeden av yerine varınca birazda şans yardım edince bunları yakalayabildik.Bu yazdıklarımı Anıl ve bacanakta okur umarım.Herhalde sende anladın.:dans::deli:

Benim gözlerim bozuk benim suçum yok ben masumum :) :) Ne yapalım yani canımız biraz gezmek istedi :D
Olsun be abi öyle olmasına rağmen balıksız dönmüyoruz :) :)

Saat 11:27.