RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Boğazda yılın ilk avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10446)

TUĞYAN 09-01-2012 13:34

Ahmet kardeşim kalabılkı ortam güzel balıklar güzel süpersin eee boşuna istanbul demiyorlar afiyet olsun

Tuncay GÜNAY 09-01-2012 18:40

atmet kardeşim tebrikler dünya sana güzel biz camdan yağmuru seyrettik bol bol :))) sen balıkları dizmişsin gene :)

Murat ÇAKMAKÇI 09-01-2012 20:23

Ahmetim eline koluna emeğine sağlık :helal:Afiyet olsun

kadir 06 09-01-2012 22:13

Ahmet kardesim seni tebrik ederim.Afiyet seker olsun..

Ahmet TARİH 10-01-2012 07:33

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 118637)
Hey maşallah Ahmet abime bak :)
Bu senede bol bereketli avlar görecez gibi geliyor senden :)
Boğazda hiç avlanmadım ama gelirsem artık öğretirsin oranın ilmini de bana :)
Avların her daim bereketli olsun güzel abim.

Anılım her daim beklerim. Sen bekarsın atla gel bir hafta sonu. Tuncay abimizede cesaret vermiş oluruz.:deli:

Alıntı:

cngerol tafarından gönderildi (Mesaj 118642)
biz lodos'tu, soğuktu, yağmurluydu derken uzun zamandır denize hasret kaldık.

Cengizhan kardeşim aynı durum burdada var ama balık olduğunu bildiğimizden aldırış etmeden çıkıyoruz. İki aydır boğaz ağrısı çekiyorum. 2-3 kutu antibiyotik içtim atlatamadım. Sabah ayazını yedimmi ilaç milaç yaramıyor. Ama biliyorsun işte esas hastalık başka yerde. Onunda ilacı bu. Hava yağmur çamur dinlemiyor gönül.
İnşallah havalar biraz daha elverişli olurda sizlerde nasibinizi alırsınız.
Sağlıcakla kalın. Selamlar.

tebrikler afiyet şeker olsun

Alıntı:

kadir 06 tafarından gönderildi (Mesaj 118655)
Ahmet kardesim seni tebrik ederim.Afiyet seker olsun..

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 118651)
Ahmetim eline koluna emeğine sağlık :helal:Afiyet olsun

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 118650)
atmet kardeşim tebrikler dünya sana güzel biz camdan yağmuru seyrettik bol bol :))) sen balıkları dizmişsin gene :)

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 118645)
Ahmet kardeşim kalabılkı ortam güzel balıklar güzel süpersin eee boşuna istanbul demiyorlar afiyet olsun

Hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Allaha emanet olun.
Hepinize bol ve bereketli avlar dilerim.

kaptankarabulut 10-01-2012 08:12

Ahmet kardeşim bu güzel paylaşım için çok teşekkürler.Balık şahane manzara süper.Daha ne olsun.Oradan bir tane sarıkanatı tut,kulağına fısılda,de ki.. bir an önce İzmir körfezine gelsinler.Ve biz de onlarla hasret giderelim. AFİYET OLSUNLAR...

orhan69 10-01-2012 19:35

tebrikler ahmet abi yine dökmüşşün kurtlarını dahada güzelleri rasgelsin

pendikli balıkçı 11-01-2012 02:09

Ahmet abi maşallah çok güzel av olmuş yine.

Ahmet TARİH 11-01-2012 07:28

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 118658)
Ahmet kardeşim bu güzel paylaşım için çok teşekkürler.Balık şahane manzara süper.Daha ne olsun.Oradan bir tane sarıkanatı tut,kulağına fısılda,de ki.. bir an önce İzmir körfezine gelsinler.Ve biz de onlarla hasret giderelim. AFİYET OLSUNLAR...

Geliyorlarmış ama biraz gecikme olacakmış. Hava muhalefeti ve kuvvetli lodos nedeni ile boğaz geçişlerinde aksamalar ve buna bağlı uzun kuyruklar oluşmuş. Yol buldukça parti parti geliyorlarmış. Ancak İstanbulda kalanlar için bizim oltacılar promosyon başlattılar. Arkadaşını kandırıp getiren sarıkanat veya lüfere 5 kraçe 2 istavrit (hemde irisinden) veriyorlar.

Alıntı:

orhan69 tafarından gönderildi (Mesaj 118683)
tebrikler ahmet abi yine dökmüşşün kurtlarını dahada güzelleri rasgelsin

Orhan abi sen birazdaha bekle kurtların büyüsün. O kurtlarla şöyle 10 kg luk bir sazan tutalım da bir trofe resmimiz olsun. Şaka bir yana özletiyorsun kendini abicim. Bir fırsatını bulda sende katıl bize cumartesi günleri. Bak son günler balıklar Süleyman abiye doğru akın akın gidiyorlar ona göre.

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 118700)
Ahmet abi maşallah çok güzel av olmuş yine.

Ya pendikli sen nerelerdesin kardeşim. Bir kayboldun aylar oldu yoksun. Ara sıra ses ver özletme kendini.

pendikli balıkçı 14-01-2012 16:40

Vallahi abi bizim tez çalışmaları, dersler, ingilizce falan bir koşuşturmadayız zaten lüferden de umduğumu bulamadım Çanakkale'de inşallah yarın bir deneme yapacağım yemli falan ne rastgelirse.Kendine iyi bak abi.Allah'a emanet.

Saat 05:32.