RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   26.01.2012 Ildır (İzmir) balık avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10515)

Murat ÇAKMAKÇI 28-01-2012 12:04

Tebrikler güzel av yapmışın:helal:afiyet olsun

xwing35 28-01-2012 12:46

tebrikler abi.. dur az kaldı, ben de bir geri döneyim, o zaman başlayacak balık:)

ferhat ataalp 28-01-2012 17:07

Evet Tamer kardeş iyi bir av günü oldu.Herşeyde bir nasip varmış avcılık hayatımda Sığacıklı kaptan E...... bize yaşattığını kimse yapmadı yapacağınıda zannetmem çünkü balığa gidilecek kaptanlarımızı çok iyi seçtiğimize.inanıyorum .Bir kez daha ustalığını göstererek günü süper 8 çıpura ile kapadın.Eline sağlık avların en az o günkü gibi bereketli geçsin.Rastgelsin.

avlar 28-01-2012 17:40

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 119215)
Tebrikler güzel av yapmışın:helal:afiyet olsun

Murat teşekkürler,çok daha iyileri seninle olsun rastgelsin.
Alıntı:

xwing35 tafarından gönderildi (Mesaj 119216)
tebrikler abi.. dur az kaldı, ben de bir geri döneyim, o zaman başlayacak balık:)

Kardeşim beraber ava gitmeyi ben de sabırsızlıkla bekliyorum.Seninle avlar bir o kadar daha bereketli oluyor, biran önce mavi sahalara dönmeni diliyorum.Rastgelsin.
Alıntı:

ferhat ataalp tafarından gönderildi (Mesaj 119230)
Evet Tamer kardeş iyi bir av günü oldu.Herşeyde bir nasip varmış avcılık hayatımda Sığacıklı kaptan E...... bize yaşattığını kimse yapmadı yapacağınıda zannetmem çünkü balığa gidilecek kaptanlarımızı çok iyi seçtiğimize.inanıyorum .Bir kez daha ustalığını göstererek günü süper 8 çıpura ile kapadın.Eline sağlık avların en az o günkü gibi bereketli geçsin.Rastgelsin.

Ferhat abicim sizlerin yanında ustalığın lafı olmaz benimkisi şans.Daha iyilerin seninle olmasını diliyorum.Rastgelsin.:helal:

ergundürüsel 29-01-2012 12:51

Tamer
tebrikler bu kesat zamanda kaçkınlar ilaç gibi gelmiştir . Balıkların devamı var ama mühim olan nerede olduklarını bulmak . karareiste kalmadı sanırım ıldır tarafına doğru yollandılar . daha irileri denk gelir inşallah...

ustam18 29-01-2012 14:45

Tamer kardeş tebrikler.Rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli ola.Rastgele.

avlar 29-01-2012 17:23

Alıntı:

ergundürüsel tafarından gönderildi (Mesaj 119245)
Tamer
tebrikler bu kesat zamanda kaçkınlar ilaç gibi gelmiştir . Balıkların devamı var ama mühim olan nerede olduklarını bulmak . karareiste kalmadı sanırım ıldır tarafına doğru yollandılar . daha irileri denk gelir inşallah...

Ergun abi; kaptanımızın söylediğine göre 15 gün önce çok daha fazla balık varmış,biz de sonuna denk gelmişiz anlaşılan.Esas şu balıklar bizim körfezi şenlendirseler ne güzel olurdu:)Çok daha iyileri sizlere rastgelsin.
Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 119246)
Tamer kardeş tebrikler.Rapor ve resimler için teşekkürler.Avların bereketli ola.Rastgele.

Çok teşekkürler, sizlere de rastgelsin.

ferdi demir 30-01-2012 05:17

Tebrikler güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler..

Raif Yelkenci 30-01-2012 18:21

Tamer bey tebrikler güzel geçmiş.

avlar 30-01-2012 23:23

Alıntı:

ferdi demir tafarından gönderildi (Mesaj 119266)
Tebrikler güzel av olmuş,paylaşım için teşekkürler..

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 119275)
Tamer bey tebrikler güzel geçmiş.

Çok teşekkürler ,daha iyi avlar sizlerle olsun.Rastgelsin.

Saat 19:18.