![]() |
Yavaş yavaş sezon açılıyor demek balıksız günlere gülegüle balıklı günlere merhaba hayırlısı olsun
|
güzel bir tekne org.ununu bencede zamnaı geldi :D
|
anlaşılan şu ki kimsenin umursadığı yok. sitemiz üyeleri tatilde sanırım :(
|
Tuncay kardeşim havaların az daha ısınmasını bekliyorlar galiba.(benim gibi)
Rastgele. |
Hayırlı organizasyonlar dilerim....Sizlerle yan yana olamasamda kalbimle sizlerleyim.....İnşallah gönlünüzce olur..iyi geceler...
|
Alıntı:
Alıntı:
İlerleyen zamanlarda birazcık daha kanımız kaynadığında organizasyon hazırlıkları başlaycak ve sizleride listenin en başına yazacağım haberiniz olsun :) biraz daha zamanımız olduğunu düşünüyorum ;) |
Alıntı:
Ama benim gibi bir tatlısu avcısı denizde sizlere ayak bağı olurum diye de düşünüyorum.benim bildiğim Yayın ve sazan.siz aynı balığa çipura da diyorsunuz Lidaki de."aman elleme ona zehirlidir " diyorsunuz. Rastgele. |
Alıntı:
Ayak bağı değil sen bize baştacı olursun güzel abim seninle beraber balık avlamak benim için çok büyük keyif olacaktır :) |
Alıntı:
Bizim için gırgır balıkçılığı bitti...Paydos ettik...tayfalarıda memleketlerine gönderdim.... Gemimizide Rumelifeneri limanına bağladık...şimdilerde evde dinleniyorum...torunumla alt alta üst ste tepinip duruyoruz....iyi akşamlar.... |
Havalar ısınmaya başladı artık,oltalarımız denizi özledi.Yapılacak organizasyon için gün sayıyoruz.:):)
|
Saat 13:03. |