RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kazıklı 17/03/2012 raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10744)

fresenius 22-03-2012 09:32

Zevkli geçmiş anlaşılan.Rastgele.Şöyle bir tekneden olta avlarına bakıyorumda artık aman aman bir av pek göremiyorum.Eskisi gibi bol balık kalmadı gibi geliyor.Tamda yeni tekne alıpda hevesle avlanmak istediğim zamanda morallerim bozuldu doğrusu.acaba tekne almakla hatamı ettik diye düşünüyorum!!

Murat ÇAKMAKÇI 22-03-2012 14:25

He he heyt MAŞALLAH gözümüz gönlümüz açıldı:helal:

iaksoy 22-03-2012 15:23

16.03.2012 tarihli av

bunuda cumartesi gün çekmiştim herkese selamlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

aslan kral çekirge 22-03-2012 17:48

ismail kaptanım çok güzel olmuş zevkle seyrettim eline sağlık ogün çok eylendik sayende teşekkürler inşallah bidaha avlarda görüşürüz

sayın arkadaşlarım videonun içindeki uygunsuz konuşmalarımız (küfür) nedeninden dolayı sildim. bu durumdan dolayı sizlerden özür dilerim. TUNCAY GÜNAY

Anıl ÜNALAN 22-03-2012 18:05

Tüm denizli ekibini tebrik ediyorum.
Mercanlar çok güzel gözüküyor ağlatmayın sakın onları haa ;)
Daha güzel avların yine sizinle olmasını diliyorum.
Yakın zamanda bizim buralara bekliyorum sizi. Görüşmek üzere..

Anıl ÜNALAN 22-03-2012 18:09

Alıntı:

fresenius tafarından gönderildi (Mesaj 120688)
Zevkli geçmiş anlaşılan.Rastgele.Şöyle bir tekneden olta avlarına bakıyorumda artık aman aman bir av pek göremiyorum.Eskisi gibi bol balık kalmadı gibi geliyor.Tamda yeni tekne alıpda hevesle avlanmak istediğim zamanda morallerim bozuldu doğrusu.acaba tekne almakla hatamı ettik diye düşünüyorum!!

Balık avı sezonunun yeni başlamak üzere olduğunu size söylemek isterim ortalama 1-1.5 ay içerisinde güzel balık raporları bizlerle olacaktır bundan şüpheniz olmasın ;)
Denizin durumunu 5-10 yıl öncesiyle kıyaslarsanız eğer haklısınız denizlerimiz git gide kuruyor ;)
Saygılarımla.

SoNRoBiN 22-03-2012 22:49

Denizli ekibi yine yapmış yapacağını, tebrikler...Bu pazar sizi Denizli'de değil de .denizde bastırırsam şaşırmayın. (Ustalığınızı yerinde test etmek ve tanışmak amacıyla tabii.:) ) Sağlıcakla kalın.

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.

MAVİ FENER 23-03-2012 00:32

Barış kutluyorum...denizde Mercan bırakmamış gibisiniz.....resimler ve videolar harika...İsmail kaptanada selamlar....Bundan sonraki avlarınızda inşallah böyle bereketli olur...

aslan kral çekirge 23-03-2012 11:54

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 120700)
Tüm denizli ekibini tebrik ediyorum.
Mercanlar çok güzel gözüküyor ağlatmayın sakın onları haa ;)
Daha güzel avların yine sizinle olmasını diliyorum.
Yakın zamanda bizim buralara bekliyorum sizi. Görüşmek üzere..

anıl kardeşim teşekkürler bizlerde gelmek istiyoruz oralara yüz yüze gelip tanışıp kaynaşmak istiyoruz tuncay kardeşim org var diyor ozaman gideriz diyor inşallah yakın zamanda olurda geliriz denizli team olarak çok istiyoruz gelmeyi bu arada tekneyi suya indirmişsin öyle duydum hayırlı ve berketli olsun inşallah iyi günler diliyorum

aslan kral çekirge 23-03-2012 12:13

Alıntı:

SoNRoBiN tafarından gönderildi (Mesaj 120707)
Denizli ekibi yine yapmış yapacağını, tebrikler...Bu pazar sizi Denizli'de değil de .denizde bastırırsam şaşırmayın. (Ustalığınızı yerinde test etmek ve tanışmak amacıyla tabii.:) ) Sağlıcakla kalın.

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.

atilla abicim ne demek lafı bile olmaz istediğin zaman misafirimiz ol beraber avlanırız inşallah:):):):)

Saat 02:33.