RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Konak Kefal Avi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10754)

Ege Demirağ 24-03-2012 10:35

doğukan abi tebrikler hayatımda küçükte olsa bir sürü balık türü yakaladım tabi saldım büyükleride vardı ama bi kefal yakalayamadım kafayı yedirtiyo bizim foçadakiler çok akıllı yada ben aptalımm :D Levrek(ispendek)sivriburun karagöz ,sinarit palazı , ve daha bir sürü balık .. ama nedense herkesin en rahat yakalanıyor olarak bilinen balığı yakalayamadım :( nasip olmayınca olmuyor biliyorsun :D tebrikler rastgelsin..

dogukan1997 24-03-2012 18:52

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 120736)
doğukan tebrikler kardeşim köpecikler taze balığa sevinmişlerdir. :)

aynen tuncay abi zaten mahalede bir aile köpek var yeni doğurdu onlara verdim kızartıp :D çiğ vermedim hemen yediler hiç değilse zevkini almış oldum kendine iyi bak yorumun için teşekkürler

dogukan1997 24-03-2012 18:54

Alıntı:

Ege Demirağ tafarından gönderildi (Mesaj 120737)
doğukan abi tebrikler hayatımda küçükte olsa bir sürü balık türü yakaladım tabi saldım büyükleride vardı ama bi kefal yakalayamadım kafayı yedirtiyo bizim foçadakiler çok akıllı yada ben aptalımm :D Levrek(ispendek)sivriburun karagöz ,sinarit palazı , ve daha bir sürü balık .. ama nedense herkesin en rahat yakalanıyor olarak bilinen balığı yakalayamadım :( nasip olmayınca olmuyor biliyorsun :D tebrikler rastgelsin..

kardeşim valla ne yalan söyleyeyim hani ne bir taktiğim var ne bir hazırlıgım attım şans eseri geldiler hani yoksa bende anlamam yani rastgele diye attım ve bala çektim sonrada kızartıp köpeklere verdim :D ;) sana da rastgelsin .

kroska 26-03-2012 12:20

selamunaleykum rast gele gardas hayırdır kefallerı neden yemıyonuz körfezden dolayımı

Anıl ÜNALAN 26-03-2012 19:27

Alıntı:

kroska tafarından gönderildi (Mesaj 120771)
selamunaleykum rast gele gardas hayırdır kefallerı neden yemıyonuz körfezden dolayımı

Evet İzmir körfezinin iç noktalarından avlanan kefallerin üzerinde ağır bir koku oluşmakta ve bu sebepten dolayı da yenmemektedir.
İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur yaşamayız ;)

MAVİ FENER 26-03-2012 23:47

Doğukan;
Kefalleri görür gibiyim...paylaşımın için teşekkürler..Afiyet şeker bal olsun..

dogukan1997 27-03-2012 16:23

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 120811)
Doğukan;
Kefalleri görür gibiyim...paylaşımın için teşekkürler..Afiyet şeker bal olsun..

Abi valla doğrusu bana afiyet bal olmadı ( köpeklere oldu ) :) ama banada bir tek yararo var temiz hava aldım ve balık tuttum o yetti yinede teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla

dogukan1997 27-03-2012 16:25

Alıntı:

kroska tafarından gönderildi (Mesaj 120771)

Gerekli açıklamayı anıl abinin yaptığını düşünerek bir şey yazmadım umarım anlaşılması gereken anlaşılmıştır ;) konak iç bölge dir anıl abinin dediği gibi .... rastgele

Saat 09:59.