RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Denizli team kazıklı koyuna çıkartma yaptı :) sonuç katliam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10768)

kaptankarabulut 28-03-2012 07:38

Hey maşşallah be Tuncay döktürmüşsün yine..:D :D :D

avların her daim bereketli oltan her daim dolu gelsin.. Tebrikler afiyet olsunlar..

lusi 28-03-2012 09:00

tebrikler harika bir av olmuş

aslan kral çekirge 28-03-2012 10:33

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 120868)
Hey maşalllahhhh. Tuncay abim bunlar ne böyle :) Antenler çanaklı olmuş sanki :)
Tüm ekibi kutluyorum abi. Daha iyilerinin tekrar ve her zaman sizlerle olmasını dilerim.
Avlarınız daim iğneleriniz keskin olsun..
Rastgelsin :)

anıl bey tuncay kardeşimizi çok sıkıştırıyoruz bizi anılın yanına götür diye oda tekne suya inmedi diyor indir şu tekneyi suyada gelelim artık yanına bize eylenceli ve farklı bir av yaşatırsın umarım

Ege Demirağ 28-03-2012 12:25

çok güzel av olmuş :D afiyet bal şeker olsun ..Darısı bizlerin başına inş..

Tuncay GÜNAY 28-03-2012 15:41

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 120850)
Tuncay gerçekten seni ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum,muhteşem kareler devamını diliyorum.Rastgelsin.

teşekkürler tamer abi bu hafta 2 grup gidiyoruz kazıklıya :) istersen kontenjan açarın size :)

Tuncay GÜNAY 28-03-2012 15:43

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 120851)
Tuncay ağam tebrik ederim
mükemmellik derecesinde av yapmışsınız
antenliler çok güzel ellerine sağlık
tekrar tebrikler

cem kardeşim teşekkürler. nasibimiz bolmuş tuttuk bende senin levreklere aşık oldum kardeş sizin oralarda hem levrek hem de mercan bol nasip olursa geleceğim bir gün

Tuncay GÜNAY 28-03-2012 15:45

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 120853)
ellerine sağlık tuncay abim antenliler sana yakışmış daha bol ve daha irileri her zaman seninle olmasını diliyorum sevgi ve saygılarımla rastgele :)

teşekkürle doğukan kardeşim antenli bana yakıştı ama sana daha çok yakışır diye düşünüyorum. daha güzelleri sana nasip olsun

Tuncay GÜNAY 28-03-2012 15:49

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 120856)
Tuncay 1. Ve 3. Resimlerine bayıldım hele antenliye hasta kaldım inşallah daha iyileri rasgelsin afiyet olsun

kardeşim oralarda ayılıp bayılma gel bu pazar yine kazıklıdayız yine :D:D:D daha güzelleri sana nasip olsun.

kağan 112 28-03-2012 16:02

dostlar merhaba son zamanlarda kaziklıda balık biraz azdı ama artık yavaşyavaş başladı gelmeye geçtiğimiz hafta güzel bereketli bir haftasonuydu inşallah böyle devameder bende yeni avlaklar keşfedip gelen misafirlerime dahagüzel av günleri yaşatmak istiyorum çünki tekneme gelen misafirler o mutlu anları yaşamayı çok hakediyorlar. bütün dostlara rasgelsin yüreğinizden sevgi oltanızdan balık eksik olmasın

dogukan1997 28-03-2012 17:22

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 120923)
teşekkürle doğukan kardeşim antenli bana yakıştı ama sana daha çok yakışır diye düşünüyorum. daha güzelleri sana nasip olsun

Tuncay abi teşekkür ederim inşallah bana da yakışır :D daha denk gelmedi antenli. sevgi ve saygılarımla rastgele

Saat 21:29.