![]() |
Yalçın Abi
Mavi anayasayı üstelik doğaya saygılı bir şekilde yeldeğirmenleri yazar mı kimbilir? Bunlar resif değil, ama denizde Yel değirmenleri hem elektrik enerjisi üretir konum müsaitse belli bir alanı avcılığa kapar. Bünyamin'cim aslında iyi fikir, yalnız belgeselin birinde seyrettiğim kadarıyla galiba kuzey denizindeydi. Önemli bir alanda yapılmış ama su sığlık bir alan yani derin değil. Bizimkiler nükleer peşinde japonya'yı göremeyenler. Saygılar. Not: Dalmışım Nuri'ciğime mesaj yazdım tam gönderdim. Karşıma rüzgar gülleri çıktı birden Allah Allah ne alaka yanlış bir yerede basmadım diyorum. Sonra baktım aynı anda göndermişiz. |
Yalçın abi teşekkürler.Hem izledim hem okudum ve öööyle derinlere dalıp gittim.Yarın ömrümüz olurda torunlarımızı da balığa götürebilme şansımız olursa yaşlılık dönemlerimizde onlara masal anlatır gibi anlatacağız.(bak evladım buralarda şöyle uskumru istavrit denen balıkları tutardık) diye..
Her zaman söylerim zaman gelecek şimdilerin beğenmediği isparozu kupesi bile arar olacağız... |
Alıntı:
Aşağıda görüldüğü gibi Bu rüzgar türbinlerinin altına duba şeklinde gelen ve denizde askı halinde duran ileri-geri hareketleri yerin dibine yerleştirilen zincirler tarafından kontrol altına alan sistemler de vardır. Bu sistem bize çok daha uygun gibi gözükmekte. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Yalçın Teşekkürler, Paylaşımın için, emeğine sağlık..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Bünyamin'cim bu bizede uygun görünüyor. Bunu ne zaman koydun gözümden kaçmış. Teşekkür ettim. Saygılar. |
Alıntı:
|
Saat 09:55. |