RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Çeşme/Ildır (İzmir) Balık avım - 12.05.2012 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11103)

Baba Yalçın 16-05-2012 23:33

Murat'çım afiyet olsun muradına ermişsin. Küçüklerini salman süper, yalnız salarken kulağına dedenizi gönder deyip birde öpücük kondurdunmu herzaman muradına erer denizden eli boş dönmezsin. Üstelikde ağababaları gelir. Rastgelsin. Saygılar.

Anıl ÜNALAN 17-05-2012 10:13

Saldığın balıklar umarım seni tekrar tanırlar abi :) tanısınlarda tekrardan oltanı bir ziyaret etsinler..
Levreğin mutluluğu yüzünden okunuyor. Avlandığın bölgede kullanmadıysan eğer Murat Çakmakçı'nın hamurunu bir dene istiyorsan o bölgelerin vazgeçilmezidir ;)
İğnen her daim keskin olsun, rastgelsin..

orhan69 17-05-2012 22:10

tebrikler dahada güzelleri nasip olsun

MAVİ FENER 18-05-2012 07:13

Murat; başarılarını paylaştığın için teşekkürler...iyi avlar dilerim....

muratdogan 18-05-2012 14:19

Alıntı:

aybasan tafarından gönderildi (Mesaj 123040)
Duyarlı olmak-aç gözlü olmamak bir erdemdir bunun içinde av içinde tebrik ederim.

Teşekkür ederim.
.
Benle bitse ne ala.
Ben sadece kumsaldaki kum tanesi gibi kalıyorum.
İnşallah herkesin aynı duyarlılığı göstermesi dilerim. Sonuçta etinden yeterince faydalanamayacağım ve bir kez bile üreme imkanı bulumamış bir yaşamı denizden koparırsam BANA YAZIKLAR OLSUN.
Tek diyebileceğim bu.
Selamlar.

muratdogan 18-05-2012 14:22

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 123041)
Murat kapmışsın yine levreği mutluluk gözlerinden okunuyo.:D :D :D

Zman zaman meralarda balık olmuyor olsada yeme gelmiyor.Bununda tabii bir çok etkenleri olabiliyor.Her zaman derim ya nasip.

Yinede elin boş dönmemişsin.Kapmışsın levreği...:D :D

Afiyet olsun....Daha bereketli avların olsun..

Süleyman abicim ne yalan söyleyeyim o anda keyfimden geçilmiyordu.
Hava muhalefeti balığı çok etkiliyor, özellikle sabit avlananlar için rüzgar yönü değişimi sırasında balık yemi yemiyor ve çok nazlı oluyor.
Aslında güzel karagözler de vardı fakat resim çekme imkanı bulamadan tava da işi hallettik.
:) :) :)

muratdogan 18-05-2012 14:23

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 123045)
Tebrikler levrek süper görünüyor,rastgelsin.

Tamer abi selamlar, teşekkürler.

muratdogan 18-05-2012 14:34

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 123046)
Perdeyi as solisle açınca, helede böyle fevkaladenin fevkinde bir assolist olunca insana diğer solisler hafif kaçıyor, mikroskobik gözükür. Ben eminimki ufak dediklerin balıklar tabir ettiğin gibi senin skalana göre ufakdır.
Muratcım senin bu duyarlılığını çok iyi biliyoruz. Bir kez daha teşekkür ve tebrik ediyorum arkadaşım. Allah sana gönlüne göre balıklar tutmayı her daim nasip etsin. Oltan bereketle dolsun.

Abi sorma keyfime :) :) hele de avın başın da olunca bir anda karpuzları koltuğumun altında hissettim :) :) :)
.
Balıklar hakikaten tavaya koysan et çıkmaz tarzından dı, yaklaşık göz kararı olarak denize iade ediyorum. Ben etmezsem o etmezse çocuklarımız yaa belgesellerde yada akvaryumlar da görecekler.
.
LÜTFEN YAŞAMI SIRASINDA EN AZ BİR KEZ YUMURTA DÖKMEMİŞ BALIKLARI KOVAMIZA ATMAYALIM.
.
Abi güzel msj için ben sana teşekkür ederim.

muratdogan 18-05-2012 14:37

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 123047)
Murat en doğrusunu yapmışsın ama bizde nerde böyle anlayışlı insanlar ilk 15 dakikada golü atmışsın afiyet olsun rasgelsin

Teşekkür ederim.
Elimden geldiği kadar duyarlı olmaya ve denizin verdiklerine karşın nankörlük etmemeye çabalıyorum.
Farkında olmadan benim de yanlışlarım mutlaka oluyordur elimden geldiğince kendimi düzeltmeye çalışıyorum.
Selamlar.

muratdogan 18-05-2012 14:39

Alıntı:

serkan KSK tafarından gönderildi (Mesaj 123067)
murat slm güzel birgün geçirmişsin levreği kapmışsın valla yalnız kaçanlar için üzüldüm daha irileri gelmesi dileğimle rastgele

Serkan sağol kardeşim.
Kaçanlar denizin kısmeti artık, ben buna da şükür diyorum.
:)

Saat 02:11.