![]() |
Murat'çım afiyet olsun muradına ermişsin. Küçüklerini salman süper, yalnız salarken kulağına dedenizi gönder deyip birde öpücük kondurdunmu herzaman muradına erer denizden eli boş dönmezsin. Üstelikde ağababaları gelir. Rastgelsin. Saygılar.
|
Saldığın balıklar umarım seni tekrar tanırlar abi :) tanısınlarda tekrardan oltanı bir ziyaret etsinler..
Levreğin mutluluğu yüzünden okunuyor. Avlandığın bölgede kullanmadıysan eğer Murat Çakmakçı'nın hamurunu bir dene istiyorsan o bölgelerin vazgeçilmezidir ;) İğnen her daim keskin olsun, rastgelsin.. |
tebrikler dahada güzelleri nasip olsun
|
Murat; başarılarını paylaştığın için teşekkürler...iyi avlar dilerim....
|
Alıntı:
. Benle bitse ne ala. Ben sadece kumsaldaki kum tanesi gibi kalıyorum. İnşallah herkesin aynı duyarlılığı göstermesi dilerim. Sonuçta etinden yeterince faydalanamayacağım ve bir kez bile üreme imkanı bulumamış bir yaşamı denizden koparırsam BANA YAZIKLAR OLSUN. Tek diyebileceğim bu. Selamlar. |
Alıntı:
Hava muhalefeti balığı çok etkiliyor, özellikle sabit avlananlar için rüzgar yönü değişimi sırasında balık yemi yemiyor ve çok nazlı oluyor. Aslında güzel karagözler de vardı fakat resim çekme imkanı bulamadan tava da işi hallettik. :) :) :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
. Balıklar hakikaten tavaya koysan et çıkmaz tarzından dı, yaklaşık göz kararı olarak denize iade ediyorum. Ben etmezsem o etmezse çocuklarımız yaa belgesellerde yada akvaryumlar da görecekler. . LÜTFEN YAŞAMI SIRASINDA EN AZ BİR KEZ YUMURTA DÖKMEMİŞ BALIKLARI KOVAMIZA ATMAYALIM. . Abi güzel msj için ben sana teşekkür ederim. |
Alıntı:
Elimden geldiği kadar duyarlı olmaya ve denizin verdiklerine karşın nankörlük etmemeye çabalıyorum. Farkında olmadan benim de yanlışlarım mutlaka oluyordur elimden geldiğince kendimi düzeltmeye çalışıyorum. Selamlar. |
Alıntı:
Kaçanlar denizin kısmeti artık, ben buna da şükür diyorum. :) |
Saat 02:11. |