RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Merhaba... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11192)

Talip Girgin 21-05-2012 20:52

Alıntı:

Baba Yalçın tafarından gönderildi (Mesaj 123330)
Oooo Talip'çim hoşgeldin nerelerde kaldın gözlerimiz yollarda kaldı. İnşallah işleri kolaylamışsındır. Kendini fazla yorma, kendine iyi bak. Tekrar hoşgeldin. Saygılar.

Hoş bulduk Yalçın ağabey. Dün senin bir yazını aradım üzerinde tarama yapacaktım sonra aklıma mailin geldi. Gelip seni ve arkadaşlarımızı ziyaret edeyim dedim. Biliyorsun bazen uzun uzun sohbet ediyoruz. Sanal da olsa insan insanı arıyor be abim. Vallahi işler sarpa sardı bıraktım kendimi her şey olacağına varır. :) Haftaya kısmetse yeni turuma başlıyorum. Bu kez hedefim Gelibolu ve Çanakkale sonra ne gösterir Allah bilir. Tekrar görüşmek üzere selamlar Yalçın ağabey selam ve saygılarımla... :P

Baba Yalçın 22-05-2012 00:00

Alıntı:

Talip Girgin tafarından gönderildi (Mesaj 123334)
Hoş bulduk Yalçın ağabey. Dün senin bir yazını aradım üzerinde tarama yapacaktım sonra aklıma mailin geldi. Gelip seni ve arkadaşlarımızı ziyaret edeyim dedim. Çok iyi yaptın. Biliyorsun bazen uzun uzun sohbet ediyoruz. Sanal da olsa insan insanı arıyor be abim. Aynen. Vallahi işler sarpa sardı bıraktım kendimi her şey olacağına varır. :) Doğrusuda o zaten. Haftaya kısmetse yeni turuma başlıyorum. Hayırlısı olsun. Bu kez hedefim Gelibolu ve Çanakkale sonra ne gösterir Allah bilir. Allah'ın dediği olur.Tekrar görüşmek üzere İnşallah.selamlar Yalçın ağabey selam ve saygılarımla... :P

Bilmukabele Talip'çim hayırlı yolculuklar gazan mübarek, yolun açık olsun. En önemlisi sağlık gerisi hikaye. Kendine dikkat et. Görüşmek ümidiyle. Saygılar.

ustam18 22-05-2012 06:24

Talip Kardeş aramıza hoş geldin.Kalıcı olman dileğimle keyifli paylaşımlar. Rastgele.

muratdogan 22-05-2012 07:59

Talip bey aramız hoş geldiniz.
Keyifli paylaşımlar.

MAVİ FENER 22-05-2012 09:39

Talip Girgin;
Sitemize ve aramıza hoş geldiniz...iyi avlar ve bol paylaşımlar dilerim....

Tuncay GÜNAY 22-05-2012 10:33

talip abi aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.

Talip Girgin 22-05-2012 22:15

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 123343)
Talip Kardeş aramıza hoş geldin.Kalıcı olman dileğimle keyifli paylaşımlar. Rastgele.

Hoş bulduk ustam18; için rahat olsun sevgili dostum selamlar... :P

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 123345)
Talip bey aramız hoş geldiniz.
Keyifli paylaşımlar.

Hoş bulduk muratdogan bey teşekkür ederim. Selamlar...:P

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 123348)
Talip Girgin;
Sitemize ve aramıza hoş geldiniz...iyi avlar ve bol paylaşımlar dilerim....

Eyvallah abim hoş bulduk, cümlemize iyi avlar ve güzel paylaşımlar inşallah. :P

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 123350)
talip abi aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.

Hoş bulduk Tuncay kardeşim. İnşallah güzel bulursunuz benim trofe-siz paylaşımları mı :)

Selamlar...

dogukan1997 23-05-2012 13:37

Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim . Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Talip Girgin 24-05-2012 10:34

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 123399)
Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim . Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Tekrar hoş bulduk sevgili dogukan :) Selamlar...

Saat 10:23.