RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   30 Mayıs 2012 Çarşamba Balık avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11350)

hus213 02-06-2012 07:22

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 123859)
bu hafta kendime izin verdim tatil yapacağım...
kıyıdan olta sallayacağım. ama nereye ne takımla gitmem lazım bir akıl veren olur mu? ne tür yem kullanayım...?

Çetin bey. yazmış olduğunuz yazıyı okudum. (BU HAFTA KENDİME İZİN VERDİM NEREDE AVLANAYIM.) diyorsunuz.Yer olarak Güzelbahçe mevkiinin neresi olursa olsun avlanabileceğiniz yerlerle dolu.Nasıl bir olta deyince üçlü bir olta 60-100 gramlık kurşunlarla rahat bir şekilde avlanabilirsiniz.Hatta bu hafta değilde önümüzdeki haftalarda Anıl kardeşimiz ilede konuşup hep birlikte bir küçük org yapabiliriz.

Erdoğan sızarlar 02-06-2012 08:47

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 123934)
Gerçi Erdoğan abi ne zaman benle olsa illaha bir maceramız oluyor bundan sonra tedbir alcam ya da Erdoğan abiyi çağırmıcam :P :P şaka tabi ki her zaman Erdoğan abimin başımın üstünde yeri var..

Sayemde macera yaşıyorsun işte daha ne istiyon. :P :D

Anıl ÜNALAN 02-06-2012 10:37

Alıntı:

hus213 tafarından gönderildi (Mesaj 123942)
Bu güzel anlatımlara sadece ellerimi havaya kaldırıp seri bir şekilde birbiriyle buluşturup çıkan sesi duyuyorum.

Denizde yaşamak biraz daha adrenalinli oluyor tavsiye ederim :) :) Keşke hava bize süpriz yapmayıp meteoroloji tahminleri gibi seyretseydi keyifle balığımızı avlasaydık diyorum gerçi..
Sağlık olsun diyoruz her zaman denk gelecek bir macera değil..

Alıntı:

Erdoğan sızarlar tafarından gönderildi (Mesaj 123948)
Sayemde macera yaşıyorsun işte daha ne istiyon. :P :D

Doğru söylüyon Erdoğan abi sen olmasan başımdan macera geçmicek hep monoton hep monoton :) Sahil güvenlik, poseidon hepsi seni çok seviyor ne zaman denizde olsan illaha biri seni ziyaret ediyor :)
Önümüzdeki avımızda bakalım kim bizimle olacak :) Çapari hareketlenmiş gibi gözüküyor haftaortası bi uzun yol yaparız senle ;)

dogukan1997 02-06-2012 21:18

Ellerinize sağlık çok güzel bir av olmuş afiyet olsun sevgi ve saygılarımla rastgele .

akarsoftware 03-06-2012 08:53

güzel ve maceralı bir av olmuş tebrikler ve afiyet olsun :)

sago 03-06-2012 08:57

15 temuzda gelırz anıl yine balıkları bitirmeyin bu aralar aykut ısyanlarda ben büyük balık tutamıyorum diye :D

MAVİ FENER 03-06-2012 09:15

Sago;
Resimler ve paylaşım için teşekkürler..
İstavrit istavrittir...Tadını hiçbir balık alamıyor bence....Rastgelsin....

kaptankarabulut 03-06-2012 16:51

Anıl boşa söylememişler yağmurda aşk başkadır diye..:D :D

Bu oltacılıkda bizim için güzel ve vazgeçilmez bir aşk.pisem pisem yağmurun altında olta atmanın zevki bir başka oluyor aslında.Fakat gökgürültülü olmaması koşuluyla..

Erdoğan kardeşime laf söyleme alırım elinden bak sonra..:D :D :D

bu güzel paylaşımınız için teşekkürler.Güzel ve macaralı bir gün yaşamışsınız..

soncet36 04-06-2012 06:07

Alıntı:

hus213 tafarından gönderildi (Mesaj 123945)
Çetin bey. yazmış olduğunuz yazıyı okudum. (BU HAFTA KENDİME İZİN VERDİM NEREDE AVLANAYIM.) diyorsunuz.Yer olarak Güzelbahçe mevkiinin neresi olursa olsun avlanabileceğiniz yerlerle dolu.Nasıl bir olta deyince üçlü bir olta 60-100 gramlık kurşunlarla rahat bir şekilde avlanabilirsiniz.Hatta bu hafta değilde önümüzdeki haftalarda Anıl kardeşimiz ilede konuşup hep birlikte bir küçük org yapabiliriz.

teşekkür ederim. organizasyonu en kısa zamanda yapalım derim. bu hafta yalnız kaldım yalnız kalınca pek sarmadı. uzağa gitmeyeyim sadece kendimi tatmin edeyim diye çıktım yola. konak sahilinde Güzelbahçe'ye giderken insanlar sallıyordu oltalarını. park ettim bende salladım oltayı. 5 dk sonra deniz üzerindeki petrol yada yağ tabakasını gördüm. usulca toparlandım ve düştüm yola. orası olmaz, burası taşlık derken baktım Balıklı ovadayım :) orada besledim büyüttüm balıkları, döndüm. bir daha ki sefere...
herkese rast gelsin...

hus213 04-06-2012 06:28

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 124033)
teşekkür ederim. organizasyonu en kısa zamanda yapalım derim. bu hafta yalnız kaldım yalnız kalınca pek sarmadı. uzağa gitmeyeyim sadece kendimi tatmin edeyim diye çıktım yola. konak sahilinde Güzelbahçe'ye giderken insanlar sallıyordu oltalarını. park ettim bende salladım oltayı. 5 dk sonra deniz üzerindeki petrol yada yağ tabakasını gördüm. usulca toparlandım ve düştüm yola. orası olmaz, burası taşlık derken baktım Balıklı ovadayım :) orada besledim büyüttüm balıkları, döndüm. bir daha ki sefere...
herkese rast gelsin...

Önce günaydınlar hayırlı işleriniz bol kazançlarınız olsun.Ben siteye telefonumu yazmıştım ama size tekrar vereyim.05352773345 her zaman arayabilirsiniz.Birlikteliğimizi pekiştirelim.Bu gün saat 10 veya 10,30 gibi evden çıkıp Süleyman beyin yanına gidip tanışacağım.Müsait bir gününüzde sizler ilede tanışmak isterim.Hayırlı işleriniz olsun görüşmek üzere.

Saat 19:37.