RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Balik Avi Günlüğü Tutmak (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=116)

ilhan 24-09-2005 18:43

Alıntı:

aserkansati tafarından gönderildi
Sazana niye hasret kaldın İlhan?Azaldı mı yoksa deniz avına mı başladın?

İstanbulda denizimiz olduğu için şanslıyız aslında. yazın sazan avı kışın ise deniz avı. balık tutmaya ara vermek yok :)

Benim sazan avladığım yerler
1. Ömerli barajı sürekli olarak buraya giderim (sadece israil sazanı geliyor gece balık vurmuyor bile.)
2. Elmalı barajı (çocukkan gidiyordum 15 sene olmuştur en son gidişim)

3. Muğla mumcular barajı (askerliğimi milasta yaptığım için buraya takılıyordum Şuan baraj kurumuş olta ile enbüyük balığımı orda tutmuştum 7 kg gelmişti)

4. Kırklareli barajı (Dereköy tarafı dayımla gittim 2005 temmuz ayında karika av veriyor bir gecede 80 tane

başkada yok

Ömerli barajında israil sazanı çıktığı için sinir oluyorum. vede başka balık yok diye bilirim. Olsa güzel bir avlak ver gidecem tabiki..

aserkansatı 24-09-2005 18:50

Biz ne yazık ki kışın evde oturuyoruz.İşte o zaman balık günlüğü devreye giriyor.Onu okuyup of çekerek baharı bekliyorum.Eşim Samsunlu olduğu için oraya sık gidiyoruz.Kasım ayına dek kıraça istavrit ve çinekopla avunuyorum.Bu yıl zarganayla da uğraşmaya niyetliyim.Ama bizde kış boş geçiyor,İstanbulun kıymetini bil.

mustfer 26-09-2005 21:12

günlükte yer almak

Serkanla 1998 yılından beri tanışıyoruz. O günden bu güne defalarca beraber balık avına gittik. Çok şey paylaştık. Bir gün baktım elinde bir defter. Bakmam için uzattığında çok şaşırdım, çünkü yıllardır gittiği her av macerasını kaleme almıştı. İlk sayfalardan itibaren hepsini heyecanla okudum. Hele kendiminde o günlükte yer aldığımı görmek beni çok keyiflendirmişti. Ben bu avları unutabilirdim ancak unutmayacak bir günlükte yer almak ise apayrı bir olay...Teşekkürler Serkan... :)

aserkansatı 27-09-2005 06:35

Sağol dostum Mustafa dilerim uzun yıllar boyu bu defter birlikte gittiğimiz avları anlatır :)

Bir Dost 01-10-2005 08:11

özeline girmek istemem ama şu senin günlüğünü merek ediyorum pc de tarayıp bizlerle paylaşmak istermisin valla oladar sevindirirsinki bizi
:dans: :dans:

Taygun KOCABIYIK 01-10-2005 14:41

Evet karar verdim bende şöyle kalın siyah kaplı bir defter alıcam ve her avı ayrıntılarıyla yazıcam 2-3 sene sonra geri dönüp okumak süper olur.

Bir Dost 02-10-2005 02:48

bende yazacam ama ne yazayım istavritle mezgiti nasıl tuttuğumumu başka icraat yok ki

aserkansatı 02-10-2005 06:22

Alıntı:

hudutt tafarından gönderildi
ezeline girmek istemem ama şu senin günlüğünü merek ediyorum pc de tarayıp bizlerle paylaşmak istermisin valla oladar sevindirirsinki bizi
:dans: :dans:

Bir tarayıcı alayım söz...Sizlerle paylaşırım elbet kara kaplıyı

Bir Dost 13-10-2005 09:20

unutmadık

:polis:
Alıntı:

aserkansati tafarından gönderildi
Bir tarayıcı alayım söz...Sizlerle paylaşırım elbet kara kaplıyı

unuttuk sanma sakın bekliyoz heee adamım bizi merakta bırakma

aserkansatı 14-10-2005 04:29

Sözüm söz Can ben de çok isterim sizlerle defteri paylaşmayı.Özellikle de fotoğrafları...

Saat 21:33.