RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   3 Ağostos çapariyle ilk uskumru avım.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11711)

soncet36 04-08-2012 12:33

elinize sağlık. afiyet olsun. ekip kuruldu sayılır yakında bir organizasyon yaparız inş.
bu arada cumartesi günü(bugün) işe gelmeden ,alsancakta sırf hasret gidermek amacı ile olta salladım. tabi yine boş. ama baktım yanımdaki arkadaş kasnakla avlanıyor sanırım 5 no iğne. yazık yaw parmak kadar balıkları topladı gitti. tanımam etmem bir şey de diyemedim.:( içime oturdu.

neyse size rastgelsin. avınız büyük olsun.

ferhat ataalp 04-08-2012 15:17

Kaptanım tebrikler hakikatten havaların kötü gitmesiyle ava hasret kaldık.Güzel bir av olmuş gözümüzün pası gitti. Dogukan kardeşimide kutluyorum.Güzel avlarınızın devamını bekliyoruz.

kaptankarabulut 04-08-2012 15:44

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 125911)
:helal::helal::helal:Kaptanım :helal::helal::helal:
Ramazan nedeniyle gidemiyorum ama deli oluyorum.seferi olup 2 gün ırmak kenarında,göl kenarında konaklamak kurtları iyice dökmek istiyorum ama olmuyor.bayramdan sonra inşallah bende böyle fotolar ve raporlarla sahneye çıkacağım.
Eline emeğine sağlık.paylaşımın için teşekkürler. Avlarınızın bereketli olması dileğimle Rastgele.:helal::helal::helal:

Hayrettin Ustam, sen kısa bir süreliğine daha fotolarla idare et bakalım.Amaaaaaa, bayramdan sonra senden güzel paylaşımlar bekliyoruz.Bereketli avlarınızın olması dileğimle...

kaptankarabulut 04-08-2012 15:45

Alıntı:

hus213 tafarından gönderildi (Mesaj 125912)
Elineemeğine paylaşımına teşekkürler paylaşımın bir harika yakında yanındayım.

Teşekkürler Hüseyin abim bayramdan sonra umarım görüşürüz...

kaptankarabulut 04-08-2012 15:51

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 125913)
Sonunda gerçek bir av hikayesi.Güzel anlatımın ve paylaştığın resimler için çok teşekkürler Süleyman abicim.Doğukan'ıda ayrıca tebrik ediyorum.Ben de Çeşme'de bu sene en kesat dönemimi yaşıyorum burası Güzelbahçe'nin iki misli uçuyor.Eylül ayını dört gözle bekliyorum.Abicim avlarının daim olmasını diliyorum,rastgelsin.

Teşekkürler Tamer kardeşim.Her yıl bu aylarda oturuyoruz evde.Ama bu yıl daha uzun bozuk geçti gibi geldi bana.Havaların düzelmesiyle güzel paylaşımlar bekliyoruz senden..

kaptankarabulut 04-08-2012 15:51

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 125914)
P:helal:AYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

Katkıların için teşekkürler Murat'cım..

kaptankarabulut 04-08-2012 15:53

Alıntı:

dogukan1997 tafarından gönderildi (Mesaj 125920)
Süleyman abi o günü asla unutamam çok güzeldi hani oltalara yetişemedik :D Bir daha ki avda gÖrüşmek üzre ....

Bu yılın çapariyle ilk uskumru avını birlikte gerçekleştirdik.Umarım çok daha güzel avlarımız olur..

kaptankarabulut 04-08-2012 15:54

Alıntı:

hakeden tafarından gönderildi (Mesaj 125921)
Tebrikler çok güzel av olmuş. Ne zamandır İzmir 'den paylaşım gelmiyordu. İçimiz açıldı

Teşekkürler Fuat,İzmirden paylaşımlar gelecek de havalar bir düzelse..:D :D

kaptankarabulut 04-08-2012 15:56

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 125924)
kaptanım bereketli olsun iğnen her daim dolu gelsin.

Teşekkür ederim Tuncayım. nerelerdesin sen.Sanırım işlerin altında kaldın.Hadi bakalım İzmir yolları özlemiştir sen..:D :D :D

kaptankarabulut 04-08-2012 16:00

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 125926)
elinize sağlık. afiyet olsun. ekip kuruldu sayılır yakında bir organizasyon yaparız inş.
bu arada cumartesi günü(bugün) işe gelmeden ,alsancakta sırf hasret gidermek amacı ile olta salladım. tabi yine boş. ama baktım yanımdaki arkadaş kasnakla avlanıyor sanırım 5 no iğne. yazık yaw parmak kadar balıkları topladı gitti. tanımam etmem bir şey de diyemedim.:( içime oturdu.

neyse size rastgelsin. avınız büyük olsun.

Çtin kardeşim beklerim her daim.Bağzı insanlar nato kafa nato mermer.Ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okuyorlar.Yapacak bir şey yok.GÜZEL KANUNLAR ÇIKMADIĞI,SIKI KANUN KORUYUCULARI OLMADIĞI SÜRECE..

Saat 14:54.