RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   24-25 Ağustos 2012 Karareis Avım. (İZMİR) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11796)

umutdeu 26-08-2012 14:11

Herkese selamlar. Karareis kıyıdan yer önerecek var mı? Ben bu avı Fatih koleji'nin sol tarafında yaptım.Mesela videolara bakıyorum,Paşa Team Hasan Balıkçı'nın avlandığı yer çok müsait gibi görünüyor.Küçük çakıllık oltanın takılma riski de azalır.Burayı tam olarak tarif edebilecek varsa sevinirim.Mesela hangi balık çiftliğinin kıyısı,yada nerden,hangi levhadan gireceğim sahile doğru :)
Şimdiden teşekkürler.Rastgelsin...

pendikli balıkçı 26-08-2012 20:48

Güzel bir av olmuş tebrikler.

umutdeu 26-08-2012 22:45

Teşekkürler Evren Tan.

MAVİ FENER 27-08-2012 10:37

Umut;
Resim ve raporun için teşekkürler...İyi bir av olduğu balıklardan da belli oluyor....Devamını dilerim...

Anıl ÜNALAN 27-08-2012 11:13

Tebrik ederim çupralar çok güzel gözüküyor. Karareis tarafında çiftlik yemiyle de çok güzel balıklar alabilirsiniz bir dahaki sefere denemeyi ihmal etmeyin derim :)
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim..
Rastgelsin..

umutdeu 27-08-2012 22:28

30 ağustos resmi tatil.Muhtemelen Karareise gideceğim.Belkide eğrilimana.Çiftlik yemini deneyeyim bakalım sonuçlar nasıl olacak.Tavsiyesi olan var mı?Avlak,Takım,Yem vs...

soncet36 28-08-2012 08:46

paylaşım için teşekkürler. güzel bir av geçirmişsin. devamını dilerim.
rastgelsin.

özgür45 28-08-2012 11:49

umut kardeş güzel bir av olmuş hangi sahil kenarı oldugunu sormamda bi sakınca varmı ben yeni yeni kıyı balıkçıgına başlıyorum tavsiye edebileceginiz kıyı balıkçılığı için uygun yerler varmı.ilginize şimdiden teşekkürler.

umutdeu 29-08-2012 10:58

Alıntı:

özgür45 tafarından gönderildi (Mesaj 126542)
umut kardeş güzel bir av olmuş hangi sahil kenarı oldugunu sormamda bi sakınca varmı ben yeni yeni kıyı balıkçıgına başlıyorum tavsiye edebileceginiz kıyı balıkçılığı için uygun yerler varmı.ilginize şimdiden teşekkürler.

Özgür selamlar.İmza ayarlarında yaşın olmadığı için adın ile hitap ediyorum kusura bakma.
İzmir'in tüm kıyı şeridinden kıyıdan olta ile av yapman mümkün.Fakat konak sahil ve bir koldan karşıyaka diğer koldan güzel bahçeye kadar uzanan kıyı şeridini pek tavsiye etmem.Çünkü su ürünleri mühendisi arkadaşlarım , denizin ağır metal barındırdığını söylüyor.Zaten biraz ağır kokuda var sahilde.Eğer altında araban varsa çeşme koyları,karaburun,mordoğan birçok balıkçı abi ve kardeşlerimizin sürekli avlaklarıdır.Zaten bu işler deneme yanılma yoluyla oluyor, birazda şans işi.Bu avı nerde yaptığımı aralarda biyerde yazdım.İyi günler.
Rastgelsin...

umutdeu 29-08-2012 11:00

Alıntı:

MAVİ FENER tafarından gönderildi (Mesaj 126511)
Umut;
Resim ve raporun için teşekkürler...İyi bir av olduğu balıklardan da belli oluyor....Devamını dilerim...

Çok teşekkürler Kaptan,inşallah daha iyilerini yakalarım ve burda hepimiz görürüz.Saygılar.Rastgelsin.

Saat 11:05.