![]() |
Çetin kardeş balığa gittiğinde mutlaka tutacaksın diye bir kural yokki.400 km yol katedipte bir kızartımlık balıkla geri geldiğim olmuştur.ama gittiğim yerde de balık vurmasa bile en az 2 saat otururum.sebebi:suda gezen balığın peşinden sende gezersen bişey tutamazsın.giderim oltamı atarım oturur keyfime bakarım.
Anlatımınız için teşekkürler.Ah birde 2 resim olsaydı daha şahane olurdu ama olsun buna da razıyız. Avlarınız bereketli olsun Rastgele. |
teşekkür ederim arkadaşlar. bizler bu yola yeni çıktık. siz ustalarımız sayesinde doğru yolu bulup o yolda ilerlemeye çalışacağız.
bizi bağlayan yasaklar değil, vicdanımız olacaktır. rastgelsin... |
Çetinciğim hadi çarşamba günü yani 12.09.2012 günü Süleyman kaptanın yanına gidelim.varmısın.
|
hüseyin abim geç kaldık. yarın için hazırlıksızım.:(
|
Çetinciğim iyiki müsait değilsin,bu gün bir haber aldım bir arkadaşımız anjiyo olacakmış refekatçı olarak beni istedi yarın saat 10--11 arasında kahramanlardaki Gazi hastahanesinde olacağım.önümüzdeki günler bizim elbet gerçekleştireceğiz bu beraberliği.Sanırım Süleyman kaptanda bu mesajımızı alır.Almazsa tel ederim kendisine.
|
Çetinciğim malum önümüzdeki hafta okullar açılacak.Benim torunun servis konusu başlıyor .O zaman dahada boş olacağım yani benim almama gerek kalmıyacak yeterki senin zamanın müsait olsun.Görüşmek üzere.
|
tamamdır hüseyin abi. bir de, tekne ile çıkarken yanımızda ne olması lazım? ne tür takım hazırlayalım? cıscıbıl gitmeyelim. bana bunları söyleyin ki şimdiden tedarik etmeye başlayayım.
|
Haydi bakalım..Hüseyin , Çetin...inşallah bir proğramda buluşursunuz vede kovalar dolusu dönersiniz diyorum...iyi günler, bol güneşler..
|
Saat 03:46. |