![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar...benim hiç dalgıç giysim olmadıki!!ben..paleti + şnorkel... ufak ufak kıyılarda gezerdim...deniz dibini süzerdim... ama bukardeşimiz.. kelli felli tam takım giyinik.. ben o olamam... :( |
volkan diyeceğim ama eğer bu volkansa elbiseyi değiştirmiş, avatardaki resimdeki elbise farklı :D .
bu arada muvaffak abi sen hepimizden gençsin, kendini yabana atma valla :) ... |
Resimdeki ben değilim. Haberiniz olsun. Hani olur a. Tahminlerinizi ona göre yapın. :deli: :deli: :deli:
|
VOLKAN bu ben biliyom :D
1-Onun arabası 2-kilo desen aynı 3- ya üçü boşver VOLKAN işte bu :D |
Bu amasyalılar yokmu bunlar sağ gösterip sol vuruyorlar..abicim bu resimdeki Sami üstündeki yeşil beyaz eşorfman üstünden tanıdım,vay Sami kardeş dalgıç olayı ha...yakışır.
|
Mustafa vurulan balıkları yayınlasın,kesin olarak isim veririm.Volkansa levrek vurmuştur,Muvaffak abiyse kefal...Bence Muvafak abinin gençliği bu...
|
Alıntı:
:D :deli: :P |
Yapma Erol ya bunu söylemeyip işi Muvaffak abinin üzerine atıcaktık...Tüh,Mustafa kızacak şimdi... :D
|
Alıntı:
ÖDÜL NEYDİ ABİİİ..... |
Tahminler bayağı iyi gidiyor vallahi... Yaklaşan da var bilen de... Ama Serkan değil.(yoksa senmisin Serkan?)
|
Saat 02:05. |