RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   31/12/2012 yılın son balık avı ekip dağıldı ama evden ekibi tamamladık sonuç KATLİAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=12149)

Tuncay GÜNAY 04-01-2013 21:16

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 128726)
Tuncay kardeşim çok güzel bir av olmuş ekipte yüzler gülüyor.Hepinizi kutlarım.

teşekkürler turgay abi balı avlamak güzel de çoluk çocuk bir başka güzel oluyor. daha sonraki avların da önü açılmış oluyor yani ev içi muhalefeti diye bişi olmuyor. :D:D:D

Tuncay GÜNAY 04-01-2013 21:19

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 128728)
Ekip tamam eee böyle olunca balıkların kaçacak bir yeri kalmamış ve resimlerden anlaşılıyor elinize sağlık tuncay yeni yılınızda böyle bereketli geçer dileğiyle rasgelsin

teşekkürler kubilay kardeşim. lidakileri kıstırdık akşama kadar hız kesmeden 2 şerli 3 erli aldık tekneye sizlerde daha güzelleri rastgelsin kardeş.

Tuncay GÜNAY 04-01-2013 21:21

Alıntı:

muratbaykent tafarından gönderildi (Mesaj 128729)
Tebrik ederim Tuncay bey.Herşeyi ile 4x4 bir av olmuş.Afiyet olsun.

murat abi çok teşekkür ediyorum sizin bacanakla olan avlarınızın eline su dökemeyiz ama kanımızca tuttuk bişeyler.

Tuncay GÜNAY 04-01-2013 21:24

Alıntı:

kadir 06 tafarından gönderildi (Mesaj 128732)
Insanin ailesiyle hobisini paylasmasinin ne kadar da zevk verici oldugu foto karelerinden belli, sizi tebrik ediyorum Tuncay kardesim,basarili av performansinizin devamini diliyorum.Rastgele...

angaranın bağlarıda süklüm püklüm yolllarııııııı kadir abi teşekkürler değerli yorumlarınız için arkadaşlarla güzel oluyor ailemizle bir başka güzel oluyor birde balık çalıştımı dadından yenmiyor :D:D:D sizlerede nasip olmasının dilerim.

Tuncay GÜNAY 04-01-2013 21:25

Alıntı:

muratcoskun tafarından gönderildi (Mesaj 128733)
gerçekten mükemmel bir av günü olmuş,
tebrik ederim
herdaim rasgele.

teşekkürler daha güzel daha bereketli avlar sizlere nasip olsun.

Tuncay GÜNAY 04-01-2013 21:27

Alıntı:

Bursa_Erkan tafarından gönderildi (Mesaj 128734)
Sımdı hemen yetkılılerı arıyorum senın hakkından onlar gelır ancak Tuncay abı... Allah banada nasip etsın boyle avları(ılerde evlendıgım zaman)... Artık 1 ay cıkmassın avlanmaya:-)))

dur erkanım dur arama kimseyi aramızda kırışırız :D:D:D:D sen evlen ben seni özel davet edeceğim inan

Anıl ÜNALAN 05-01-2013 09:01

Tebrik ederim Tuncay abi, çok keyifli bir av geçirdiğiniz yüzlerinizden okunuyor doğrusu..
Bu güzel avda ailecek bulunmanın keyfi bir başkadır eminim :)
Daha iyilerinin ve daha irilerinin seninle olmasını dilerim..
Rastgelsin..

esrefm 05-01-2013 16:58

Süper av olmuş emeğinize sağlık

Tuncay GÜNAY 07-01-2013 00:34

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 128750)
Tebrik ederim Tuncay abi, çok keyifli bir av geçirdiğiniz yüzlerinizden okunuyor doğrusu..
Bu güzel avda ailecek bulunmanın keyfi bir başkadır eminim :)
Daha iyilerinin ve daha irilerinin seninle olmasını dilerim..
Rastgelsin..

anılım bilirsin beni satmaya tek ekip eşim ve kızımdır biz 1 balık tutsakta çok balık tutsak da neşemiz baki aklımızdasın geleceğiz yanına

Tuncay GÜNAY 07-01-2013 00:35

Alıntı:

esrefm tafarından gönderildi (Mesaj 128753)
Süper av olmuş emeğinize sağlık

teşekkürler daha iyileri sizlere nasip olsun.

Saat 14:43.