![]() |
Doğan abi tarihide normal şekile getirdim :)
daha önce dikkatimi çekmemişti uyarın için teşekkürler |
bu zaman dilimi diye çıkan pencere bilgisayarın neresinden çıkıyo bir türlü bulamadım.
|
Ramazan bey merhaba,
Ben de forum saatini az önce ayarladım. üstteki barda "Kontrol Paneliniz" e tıklayın, sol tarafta açılan pencerede "Ayarlar&Seçenekler" penceresinin altındaki dördüncü bölüm olan "Seçenekleri Düzenle" yi tıkladıktan sonra açılacak pencerelerden yine dördüncüsü olan "Tarih Zaman Ayarları" penceresinden Taygun'un yaptığı son değişikleri uygulayın. Saygılar |
erhan bey teşekkürler şimdi becerebildim düzeltmeyi.
|
arkadaşlar düzeltmeyi giriyorum ancak yine eski haline dönüyor.!
|
Kıvanç abi
ben kontrol panelinden baktım saatiniz doğru görünüyor saat sayfanın en altında yazıyor kontrol ederseniz sevinirim :) olmaz ise başka yollara başvururuz. |
Taygun merhaba, ben forum saatini 1.58 görüyorum doğru mudur?
|
ayar
tagom bakıyorum elinden bir kaçan bir uçan kayboluyor. derslere ilgi aman haaaa;)
|
ayar
tago benim için de fırsat bulursan bir rot ayarı rica:D :D
|
Çalışmalarımın sevinci
Değerli Rasgelsin ailesi uzun süredir uğraşlarımın neticesi olarak ellerimden parça,parça işlenerek yaptığım teknelerimi sizlerle paylamak istedim inşallah beğenirsiniz.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 12:52. |