RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   ZIPKINLA SUALTI AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Zıpkın alsam mı??? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1437)

aganta borina borinata 12-09-2006 14:38

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Bende bunu istiyorum zaten.Adamlar çok fazla açılmadan 2-3 kilo balık vuruyor.Ben is orada atmış oltamı balığın vurmasını bekliyorum.Gerçi oltanın zevki hiç birşeye değişilmez.Bu arada zıpkını attığımda su içinde tekrar kurması zor oluyor mu?BAlıkları çıkartmak zor oluyor mu şişten?vsvsvs...Bide toplam tutar ne kadardır??

kardeş zıpkınla balık avlamak sandığın kadar kolay değil...daldığın anda onların dünyasındasın...balık önüne çıkıp beklemiyor...balığı nerede bulabileceğini bilmelisin...konusunda uzman birinden yardım almalısın...

rastgelsin...

ykmk 12-09-2006 16:26

Alıntı:

aganta burina burinata tafarından gönderildi
kardeş zıpkınla balık avlamak sandığın kadar kolay değil...daldığın anda onların dünyasındasın...balık önüne çıkıp beklemiyor...balığı nerede bulabileceğini bilmelisin...konusunda uzman birinden yardım almalısın...

rastgelsin...

Abi merak etme.Ben balıkların dünyasına çok önceden girdim.Onları nerede bulabileceğimi biliyorum ve buluyorumda fakat zıpkın olmadığından kullanamıyorum.Ne çupralar ne levrekler ne kefaller gördüm ama nafile tabi ki.Çünkü zıpkınım yok.
:(

Taygun KOCABIYIK 12-09-2006 16:30

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Abi merak etme.Ben balıkların dünyasına çok önceden girdim.Onları nerede bulabileceğimi biliyorum ve buluyorumda fakat zıpkın olmadığından kullanamıyorum.Ne çupralar ne levrekler ne kefaller gördüm ama nafile tabi ki.Çünkü zıpkınım yok.
:(

o balıklar emin ol elinde zıpkın olduğunda kaçıyor çok uzaklardan :D
ısparozlar bile normalde ayaklarımın dibinde dolaşırken zıpkın varken toz oluyorlar

ykmk 12-09-2006 16:31

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
o balıklar emin ol elinde zıpkın olduğunda kaçıyor çok uzaklardan :D
ısparozlar bile normalde ayaklarımın dibinde dolaşırken zıpkın varken toz oluyorlar

Abi iyice soğuttunuz beni zıpkından yaw.

Taygun KOCABIYIK 12-09-2006 16:32

Soğuma gerçekler acıdır inan o sarpaların ısparozların kaçışını görsen gülmekten ölürsün suda :D 5. vitese takıp uzaklaşıyorlar

ykmk 12-09-2006 16:34

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Soğuma gerçekler acıdır inan o sarpaların ısparozların kaçışını görsen gülmekten ölürsün suda :D 5. vitese takıp uzaklaşıyorlar

Hıhıhı.5. vites ha.
HAkikaten öyle.Ama vuran nasıl vuruyor?

Taygun KOCABIYIK 12-09-2006 16:56

Herşeyin bir tekniği var yunuscan ;)

atomik07 14-09-2006 10:01

hiç bi şeyi kafaya takma yunuscan bu işe başla. bi kaç sefer boş çıkacaksın ama ondan sonra hafiften başlayacaksın vurmaya.

ykmk 14-09-2006 10:04

Alıntı:

atomik07 tafarından gönderildi
hiç bi şeyi kafaya takma yunuscan bu işe başla. bi kaç sefer boş çıkacaksın ama ondan sonra hafiften başlayacaksın vurmaya.

Sağol abi bende iyice soğumuştum ama başlayacağım.Önce küçük zıpkınlarla sonra büyür belki.Ama kendişmi vurmaktan çok korkuyorum:'( :'( :'(

Taygun KOCABIYIK 14-09-2006 10:40

Kendini vurmazsın hiç korkma yeterki başkalarını vurma ;)

Saat 14:07.