RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   12 Kasım Organizasyonu... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1925)

aserkansatı 13-11-2006 11:59

Tebrikler arkadaşlar.Güzel bir av olmuş...O balık Kızıldeniz balığı heralde.Çok yakışıklı çıkmış...:D

gokseldbuga 13-11-2006 12:59

Hanos dediginiz Kerpe mi Mert?bu baligi Bodrumda yerler eti tavuk eti gibi beyazdir ama ben genelde geri salarim
bravo

katiti 13-11-2006 14:23

Kerpe olarak duymadım ben hiç ama benim balıklarda ortadaki sıra. her ikisi de hanos olarak adlandırılsa da daha renkli olanlar yazılı hani, diğerleri gerçek hanos. Eti gerçekten çok lezzetlidir. Familya olarak orfoz ve lagosla akraba zaten bu balıklar ama fazla büyümezler. Ben pek çok balıktan daha çok severim bunları :)

Tebrik eden tüm arkadaşlara da teşekkürler bu arada...

sbasaran 13-11-2006 14:32

mert,güven,ado ve taygun. beni ne zaman balığa götüreceksiniz. bir de buraya özeniyorsunuz. kırmışsınız balığı. hepinize afiyet olsun.

katiti 13-11-2006 15:22

Süleyman Abi sen geliyorum de hemen yapalım organizasyonu, ayıp ettin :).

Ama biz Pazartesi'den organize oluyoruz abicim, biliyorsun. Ona göre haber ver ;) :P :D :D...

Güven ÖZYELDAN 13-11-2006 15:35

körfez bundan sonra bizden soruluyor abicim rastgelsin.com herkeze tesekkürler arkadaşlar keyif aldığımız bir gün ve av oldu umarım bundan sonrakilerde hep böyle olur hepimizin ...

Uzm.Dr.Rastgele 13-11-2006 20:26

Vallahi kıskanmadım desem yalan olur...

Sevgili arkadaşlar tek kelime maşallah diyorum.Hem ekibe hemde tutulan balıklara.Allah muhabbetinizi daim eylesin.Ben ve arkadaşım Mehmet ile sabahdan gerence tarafında iken orada da yunuslar geçit yaptı.Yanılmıyorsam 09.00-09.30 arası gibi idi.Bana göre dün gerence tarafında çupra olmamasının nedeni belki yunuslar olabilir.Yunuslar kıyıya yakın olan kafeslerin etrafında turlarken kafes içerisindeki balıklar çıldırmış gibi şarrr-şurrrr diye bulundukları mekanda içinde sesler oluşmasına yol açıyordu.

Taygun KOCABIYIK 13-11-2006 21:04

1 Eklenti(ler)
Ben öncelikle Mert abime beni çağırdığı için, Adnan abime kaptanlık ve şöförlük yaptığı için, Güven abimede oda arkadaşlığı için teşekkür ederim :D:D:D ayrıca kalamar için dahada büyük teşekkür ediyorum Güven abicim ;)
Ben inanılmaz keyif aldım karaburun denilince aklıma bu maceramız gelicek.

Bende dayanamadım gariban balıkçıkların resimlerini çektim bendeki sayı biraz az olsada bunu derin suda ilk defa avlanmış olmama veriyorum :D Ayrıca güzel balık aldığımız yerde gelip avı mahveden yunuslarada teessüflerimi iletiyorum

rüzgar2 13-11-2006 21:10

Harika av olmuş vallaha ellerinize sağlık..

balıkcı 13-11-2006 23:01

Ben çıkamıyorum balığa ama bu güzel resimleri görünce benimde kanım kaynıyor,çok güzel bir ortamda neşeli ve bereketli bir av olduğu resimlerden belli,rastgelsin arkadaşlar.

Saat 12:41.