![]() |
Abi aynısını kardeşim söyledi, sen bırak oltayı zıpkınla daha büyük balıklar yakalıyorsun dedi valla :D...
|
Bravvoo mert bu havalarda suda balık için dalmak.....biz kıyıda üşüdük.. pazar sabahı??
|
Mert abi maşşalllah diyorum başkada bişey demiyorum.
|
Mert maşallahın var,bu havada zıpkın ha,pekmezle aran çok iyi herhelde.
|
bunlar kesin Kokardan kaçan balıklar, o yüzden biz tutamadık Mert hepsini halletmiş, aşkolsun Mert:(
|
Hepiniz sağolun, 5 mm elbise olunca bu havalar ne ki Ocak-Şubat bana mısın demiyor valla :).
Göksel teessüf ederim bu balıklar bizim yerli balıklardan :P :D. Ama sizin Kokar'dan kaçan iri "kokar çipuralarından" çokça vardı da şişe kıyamadığımdan atmadım körelmesin diye :). Sorsanız görmedin mi levrek-çipura diye, gördüm ama görmez olaydım. Pazar günü gördüğüm çipuranın ne kadar geleceğini tahmin bile edemiyorum :'(... |
Bravo Mert,bu havalarda üşenmemişsin,eminim yakaladığın arkadaşlarla hasretini gidermişsindir,sevgilerimle
|
Mert tebrikler balıklar harika umarım bir dahaki sefere görüpte anlatmadıklarını da vurursun.
|
mert ellerine soğlık. sargozlar nefis görünüyor. sen bunların hakkını vermişsindir. afiyet şeker olsun.
|
Mert cok iyi bir av yapmışsın tebrikler balıkların ve üstündeki zıpkın deliklerini görünce gencliğim hatırıma geldi geliboluda azmı koştururdum bunların peşinden.iyi avlar dilerim rast gele.
|
Saat 21:22. |