![]() |
Hani tüm öğleden sonranı olta bağlayıp çantaya şunu mu koymadım unuttum bunu mu koymadım diye kontrol edersin. Hani tavuklar uyumadan yatağa yatarsın ama heycandan uyuyamazsın. Hani en soğuk havada sıcak yatağını bırakıp gecenin karanlığında kalkıp yollara düşersin. Hani balık bulamasanda kendini bulursun ya işte bu değil spor başlı başına bir yaşam tarzıdır.
|
Yukarıda işi biraz duygusal şekilde ele almışım sonradan okuyunca öyle şey ettim
Espritüel bakışla bakarsak; Spordur abilerim spordur çapa çekmek başlı başına bir spordurr. Dağ bayır yürümek ayrı bir spordur :D Kokar gibi yerde olta atmak zaten camel trophy ve dağcılıktır başlı başına. (hala ordan aşağı nasıl indim yarım metre kare yerde nasıl olta attım hayretler içerisindeyim :D) |
tago bu işin spor olduğunu en kuvvetli sen savunursun her halde... malum bi kokar için bile tüm spor dallarında neredeyse rekor kırıyorsun valla spordur sporrrrrrr
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abicim kokardan beter olmadığına her iddaya varım çıkrığına ipine kamışına :D
|
bende öyle tahmin ediyorum ama saklıyolar vallaaaaa
|
Abi şu kadar söyleyeyim: Güven'in arabasındaki arızayı hala tamir edemediler :(. Tago isteren iddiaya gireriz ama zararlı çıkarsın :D...
|
güvenin arabaya çok üzüldüm. tago bu iş ciddi galiba gel şu iddadan vazgeç derim.
|
beyler anlatın şu hikayeyide bizde bilelim araba motor yaktı galiba.
|
Saat 19:24. |