![]() |
ishak bey kardeşim yine güzel bir çalışma hazırlamışsın. eline emeğine saglık.. inşallah yenilerine.. şunun şurasında iğdelerin çiçek açmasına ne kaldiki....
|
Deşmeyin abicim şu eski defterleri :deli: :D :D :D ...
İshak Abi eline sağlık ve şimdiden rastgelsin... |
OOOFF, OOOOOFFFFFFFFF.......
:deli: abi ellerine sağlık...... offfffffffffff:deli: |
İshak abi harika çalışma müziğe bayıldım sözleride çok manalı :D:deli:
|
İshak ım eski meski ben anlamam kardeş ben bu gün gümüldürden 3 adet kefalimi almışım...:D :D hamur ile. ama bayagı yoruldum ha.. şu anda(sag baldır) kamfolin sürdüm.. ateş gibi yanıyor..zira yolda kramp girdi..:(
bir tanesi.27/28 cm digerleri22/23 cm:artist: |
muvaffak abim afiyet olsun
|
Böyle şans mı olur, 3. hafta gene Ctesi yağmur var hem de gökgürültülü sağanak. Sanki garezi var havanın bana.
İshak amca Pazar yağmur olmasa da hava soğuyor bilgine. Yağmur da olsa ben sanırım gidicem artık duramıyorum yerimde Bu arada saat 2 ben hala çalışıyorum ve sahaba dek sürecek, msn den cevap vermediklerim alınmasın şu sıralar başımı kaşıyacak vaktim yok |
İlkercim teşekkürler
|
muvaffak ustam hayırlı uğurlu olsun kefallar resmini görmedik ama adrese tavamı olarakmı fırında olarakmı teslim ettin ayrıca gecmiş olsun.:) :)
|
İshak ustam her zamanki gibi güzel bir slayt hazırlamışsın bende yakında kırmızılara( Mercan) ait bir slayt hazırlıcam elinde net fotolar varsa yollarmısın selamlar hafta sonu icin rast gele.
|
Saat 17:44. |