![]() |
Alıntı:
|
Rauf abi bu yoklukta bunada şükür en azından deniz ana yine bereketini göstermiş sizi boş çevirmemiş. Afiyet olsun. RASTGELSİN.
|
izmarit güzel balık abi.çıtır çıtır yemeli
|
abi bu mevsimde buna da çok şükürde. o balon balıkları nasıl yeniyor. veya yeniyormu. ayrıca litaratürde sinarit balıgı izmaritgillerden diye geçer.
|
Rauf abicim elinize sağlık...bizde o da yok vallaha...imreniyorum abi sana hafta arası canınız isteyince ya da hava ne zaman müsait olursa balığa çıkabiliyorsunuz...Allah bize de nasip eder inşallah o günleri...
|
Abi bizde izmarit olsun bizim olsun derler...
çok kılçıklı ama tavada çıtır çıtır harika olur... Afiyet olsun... |
Rauf abi eline sağlık, güzel balıklar.. Böyle resimleri gördükçe iç geçiriyoruz.. Hemen organize olup balığa çıkmak lazım... :)
|
Alıntı:
ismail usta o zaman ben bundan sopnra ızmarit demicem sinarit yavrusu tutum desem olmazmı selamlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlar ufak olanları [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu derin suda bulunuyor 200-250 metrelerde.bide ızmarit yakadığım mesajdaki cinsi var. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlarda dişleri!!!. |
izmarit değil siznarit tuttuk deriz artık Rauf kaptan :)
|
Alıntı:
|
Saat 11:58. |