![]() |
Onur güzel teknik video paylaşım teşekkür defalarca seyrettim ama yengeç bence devasa gibi geldi, sanırım takma tekniğini göstermek için yapılmış galiba:D :D :D
|
Alıntı:
rastgelsin... |
çok teşekkürler
kardes böyle bir bilgiyi bizimle tanıştığın için çok saol çok zamandır denerdim yengeç takmayı ama beceremezdim saolasın :D
|
bırakma takım için bencede güzel yöntem..
Ben çift köstekli dip oltası kullanıyorum yengeç ile sonuç gayet iyi... tek sorun çipura olan yeri bulmak.. video için teşekkürler... |
Güzel yöntem,Misananın geçirildiği aparat çok basit,(yorgan iğnesi değil) tıbbi malzeme satıcılarında beygir iğneleri var bir karışlık(en büyük boy) ondan bir tane alınır ve ucu dikkatli şekilde su zımparası ile düzlenir ,oldu sizlere aparat.
|
O bir enjeksiyon iğnesi
Arkadaşlar o sanırım bir enjeksiyon iğnesi. İğne bölümü kesilerek ayrılmış.
Dikkat ederseniz misinayı (boru gibi) onun içine sokuyor. Rast gelsin. |
valla benım gıbı arkadaslar ıcın zor bır olay bıze bırde yengec tutma makınası ve o ıgneyı yengece gecırmek ıcın de bır makına lazım yoksa bu ıs zor
|
merhaba arkadaşlar
sizin bu konudaki yazdıklarınızı okuduktan sonra bu yöntemi levrekte kullanmak istedim ama kafam biraz karıştı tabi. Öncelikle 1.bu yengeçli takım levrekte iş yaparmı 2. takım askıdamı kalmalı yoksa dibemi çökmeli yani balık bunu nasıl avlamalı |
Saat 13:07. |