![]() |
Tebrik ederim, Gerçekten artık böyle balıklar çok zor, gelecekte üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde bol balık, bilinçli avcılar olması dilekleriyle.....
|
ismail abi...bu aralar yeni resim göndermiyordun biraz rahatlamıştım walla...:D bu seferde eski defterleri karıştırıyorsun...:D ...yok abi böyle olmayacak...sana bi sınırlama getirmek lazım...:D ... nefsimizle oynuyorsun...:D...
abi hikaye de çok güzel balıklar da...paylaştığın için teşekkürler... rastgelsin... |
Reis bu ne ya.bu ne ya
neler varmış sende be. kurcalama şu arşivi kalp krizi geçircez valla |
İsmail hocam, resmi gündüz msn den bana sevgili Göksel'im yolladı.Dondum kaldım desem yalan olmaz.Ne yapıp yapıp yarından tezi yok tası tarağı toplayıp
bende Çanakkale'ye taşınıyorum........:P Herzaman, her şeyin gönlünce olması dileğiyle.....:D |
Abi ustalığına diyeceğim hiç bir şey yok,maşallah her büyüklükte her balığı tutmuş veya tutmaktasın:helal: :helal: :helal: ne diyelim Allah bizlerede böyle avlar nasip etsin:) ben gene bir soru soracağım ismail abi,senin avlanmış olduğun yer çok akıntılı olması nedeni ile herhalde balıkcıların ağ atmaları zor olsa gerek acaba diyorum balıkcıların ağ atamama nedeni ile balıkların büyüklükleri arasında bir ilişki varmı,yani sorum şu profösyonel balıkcılar sizin avlandığınız yerde ağ atıyorlarmı.
|
geçmişden günümüze güzel resimli bir anı teşekkürler
|
İsmail abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......kaşıntıdan kurdeşen olucam vallaha abicim yaaaa...:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: diyorum başkada birşey diyemiyorum...kısmetin hep böyle olsun abicim...
|
İsmail kardeş .. maşallah diyelim geçmiş zaman da olsa...herhalde bunlar dedeleri felan..yani..
inşallah ileride de aynılarından tutarsın.. |
Alıntı:
herşeyin gönlünüzce olmesını dilerim. |
Alıntı:
tabi bunlar birleşince...(ağ atan neredeyse yok, akıntılı sular, balıkların geçiş yolları, meranın yapısı, beslenme şekilleri)... böyle dadından yenmeyecek balıklar çıkıyor ortaya... aynı şartlar buralarda da olacak ki, bakın o zaman analar ne aslanlar doğuruyormuş görün:D ... rastgelsin... |
Saat 15:03. |