![]() |
İsmail abi yaktın bizi yine buralarda
afiyet şeker olsun abi |
İsmail abi işten güçten anca şu anda vakit bulabildim 5 dakkacık siteye göz attım gene kaşındırmaya başladın beni. Ishak amcam farkında 2 haftadır uslu uslu oturuyorum.
Afiyet şeker bal olsun. Saat 3 , sabaha kadar ofisteyim, artık ne zaman biterse , şu işler bitince rahat rahat okurum forumumuzu. |
İsmail hocam valla helal olsun inşallah bulduğun mera tükenmez... de bizim de burdan gözlerimiz bayram eder.
bir de aklıma gelen sorulşar var.. İsmail kardeşim acaba tuttugu levrekleri hep aynı bölgedenmi alıyor? hatta aynı kayalıktanmı? bu bölgenin yapısı(akıntı/rüzgar/dip fomasyonu/vs) hakkında detay verirse.. bizlerde bili sahibi olabiliriz.. |
Hemşo rastgelmiş güzel balıklar ama bütün gece oralarda benim icin cok zor bir uğraş helal olsun(ağbi resim güzel cıkmış ya cıkmadı diyorsun)
|
Alıntı:
abi gece ve soguğun fazla etkısı olmaz gece yatıp astirahatimizi yapabiliyoruz.. |
güzel balıklar afiyet olsun rastgele
|
İsmail abi vallahi balıklar harika yine..
Tebrikler... Ama arkadaşların dediği gibi biraz detay rica ediyoruz...:) |
İsmail abicim tebrikler diyorum....başka da birşey diyemiyorum....detay verirsen foruma yeni katılan arkadaşlarımıza da ışık tutmuş olursun abi...Saygılar...
|
Saat 19:19. |