![]() |
sevgili kardeşim urfettin ne demem lazım siz saygı değer amcan ismail abiyyle beraber soğan derede balık tutun bizde izmrde soğan dikelim.ooooh ne güzel .olsun olsun allah daim etsin en az kendim tutmuş kadar zevk aldı sayande.herzaman böyle bereketli avlar temennisiyle rastgelsin.sevgiler saygılar.
|
tamam anlaşıldı abiler çanakkaleye çıkartma zamanı geldi:) .yoksa biz gitmezsek zaten aşağı bişey inemicek..:D
şaka bir yana ürfettin hocam ellerine sağlık bereketli olsun...çok güzel bir av olmuş.. |
eyvah
serkan arkadaşıma katılıyorum.. çanakkaleli abiler aralarında anlaşmaya varmışlar sarosdan aşagı çupraları salmıycaklarmış:'( bizde ısparoz tutarız artık napalım:'(
|
Ürfettin abicim güzel av yapmışsın tebrikler. abicim yemlerden ne kullanıyorsun onuda yazabilir misin?
rastgele. |
Alıntı:
Rastgele |
urfettin malum işlerim dolayasıyla mesajını ancak görebildim.:) gerçi şahsen kutlamıştım ama bir de sanal olarak tebrik ederim..:D
inşallah daha çoklarına... |
urfettin kardeşim amca yeğen iyi iş cıkarıyonuz evet balığın gecit yeri doğruda ustalığın hicmi payı yok bu işte? valla oraya yakın olanlar şansını denesin derim kanımcaa!!bizim hemşolar onları boş göndermezler balıksız .selamlar rastgelsin.
|
Tebrikler Çanakkale soğandere Türk Amatör balıkavcılarının yüzakı,gözbebeği olmayı fazlasıyla haketti.
|
tebrikler urfettin,at-çek te neler kullanıyorsun,kamış,suniyem tipi nedir biraz bilgi verirmisin?soğandere ne tarafa düşüyor belki yolumuza çıkar.
|
Ürfettin abicim verdiğin tüyolar için sağol. dediklerin aynen uygulanacaktır, emin olabilirsin.:rolleyes:
|
Saat 19:31. |