![]() |
tebrikler gerçekten güzel bi gün olmuş...
rastgelsin... |
arkadaşlar 23 Nisan P.tesiye geliyor bilmem farkında mısınız ;) ;) ;)
|
Onur abicim yanında bazı uğursuz bazı arkadaşlar olmasına rağmen şu güzelim balığı yakaladığın için seni tebrik ediyorum. Güvocum sanada tebrikler hadi lidakiyi almışsın yine :D
|
İşte olay budur arkadaşlar ...
Onur um ve Güven im harika bir macera yaşamışlar.... helal olsun size...deymiştir yorgunluga.. |
tebrikler onur tebrikler güven. herşeyden önce bu güzel av maceranızı paylaştığınız için. havalar ısınmaya, balıklarda kıyılamaya başlamış artık.
inşallah bidahakine çuprayı misafir edersiniz. :D :) gökselin dediği gibi 23 nisan p.tesi resmi tatil:artist: , bunu değerlendirip bir kıyı organizasyonu yapmalı, ne dersiniz?:soru: |
:deli: ah uleeennnnnn aaaahhhhhhhhhh.....az kaldı azzzzzzzzzzzz....:deli:
valla tebrik ederim harika bir gün olmuş..... |
Sargoz çok güzel vallahi...
Ayrıca çok güzel bir gün olmuş.. onda şüphe yok... Bir de tanışmak nasip olsa...:) Hepinize sevgiler... |
onur ve güven hocam çok güzel bir gün geçirmiş olduğunuz her halinizden belli...epeyce balıkta olmuş allah devamını esirgemesin...
|
Onur abicim süper bi av olmuş maşşallahh abi demmeki mordoğanda yavaş yavaş balıklar oltalara tık demeye başlamış:) bunuda öğrendiğimiz iyi oldu..:)
|
Allah içinize sindirsin ballandıra ballandıra anlatmışsınız. benim is......da toplamışsınız, ne yapalım iş çıkınca gelemedim, 23 nisan değilde 22 nisan bana uyar kıyıdan bilginizeeee özendim yaaaaa;)
|
Saat 02:10. |