![]() |
Kürşat abi hoşgeldin aramıza en kısa sürede tanışmak dileğiyle (hemen hemen her cumartesi faruk abimize uğrarız bizde)
|
ben aynı zamanda ticaretinide yapıyorum abi, benim malum ekmek kapısı.. ama sen geldiğinde irtibata geçelim, aramıza alır alışveriş yaptığımız arkadaşlarla tanıştırırız.. rekabet kaliteyi arttırır... abime saygılar...
|
inşallah taygun kardeşim.. yazın işim ne kadar yoğun olursa olsun mutlaka kordona gelip bir iki olta atarım.. imzanda ''KÖRFEZ KURUTAN TEAM'' yazıyo.. bakarsın beraber kuruturuz :).. önümüzdeki eylül mart dönemindede güzel organizasyonlara imza atabileceğimiz kanısındayım.. kardeşime sevgiler..
|
Tabiki tanışırız kürşat,izmire gelirsem çok tanışmak istediğim dostlarım var zaten seninlede tanışıp muhabbet ederiz,ayrıca bu işin ticaretini yapan bir akrabamda var izmirde adı sadi,eniştemin eniştesi çeşmede balıkcılık yatığını anlatmıştı eniştem...
|
çeşmeye 7 yıldır hiç gitmedim selim abi.. nasip olursa yarın sabah mi mekana bakmaya gidicez çeşmeye.. anlaşma sağlarsak bu yaz kuşadası-çeşme-izmir üçgeni yapıcaz.. o yüzden çeşmeli balıkçıları pek tanımıyorum.. bi ayağım orda olursa zamanla elimizde olmadan zaten tanışırız.. malum kan heryerde çekiyo :)
|
hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
hoşgeldiniz..........
|
hoş geldin kürşat dediğin gibi kalıcı ve katılımcı olursun umarım...
|
Kürşat aramıza hoşgeldin kardeşim...umarım katılımcı olursun...
|
aramıza hoşgeldiniz:D (bende sanki kırk yıllık üyeymişim gibi:P)
|
Saat 01:27. |