RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Üyeler nerede (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2750)

mufi 11-04-2007 18:18

valla ben onu bunu bilmem buraya kayıt yaptırıpta pasif kalanlar / çekip gidenler kendileri kaybeder...
bu kadar güzel insanı birarada bir daha bulamazlar..:helal:

dummy 11-04-2007 18:38

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Arkadaşlar üye sayımız 1500 küsürden 822 kişiyemi indi,aktif olmayan üyelerin üyeliği silindimi şimdi yani...

ben üye olalı çok uzun zaman olmamasına rağmen siteye üye olan birkaç arkadaşımla yaptığımız görüşmelerde siteye erişim problemleri yaşandığını öğrendim.zaman zaman erişim olmuyor yada çeşitli: bakım,taşındı ,ulaşılamıyor gibi iletiler alınıyor.ayrıca iletişim çok yavaş belki bu sorunlar benim bölgemle ilgili olabilir ancak diğer adreslerde bu sorunlar yaşanmıyor.

discus 11-04-2007 18:56

Alıntı:

dummy tafarından gönderildi
ben üye olalı çok uzun zaman olmamasına rağmen siteye üye olan birkaç arkadaşımla yaptığımız görüşmelerde siteye erişim problemleri yaşandığını öğrendim.zaman zaman erişim olmuyor yada çeşitli: bakım,taşındı ,ulaşılamıyor gibi iletiler alınıyor.ayrıca iletişim çok yavaş belki bu sorunlar benim bölgemle ilgili olabilir ancak diğer adreslerde bu sorunlar yaşanmıyor.

erdal hocam senin üyelik tarihine çok yakın bir zamandan itibaren söylemiş olduğun problemlerle ilgili bir çalışma vardı ve malesef elde olamyan sebeblerden dolayı bunların giderilmesi biraz gecikmişti.ancak değerli arkadaşlarımız işlemleri dün gece epey geç saatlere kadar uğraşıp(hemde tam sınav zamanındayken hayatındaki en önemli şeylerden fedakarlık yaparak) bitirdiler.sanırım artık problem yoktur.
emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.:helal: :helal: :helal:

gokseldbuga 11-04-2007 19:00

Erdal,
taşınma, bakım gibi mesajları son 2 haftadır alıyoruz. Bunun sebebi de eski sunucumuzdaki sorunlardan dolayı başka bir servis sağlayıcıdan yer alıp forumumuzu bu yeni sunucuya taşımamızdan dolayıdır.
Daha önceki ulaşamama sorunları da eski servis sağlayıcımızdan kaynaklanmakta idi. Bu sebepten ki iyileştirmeye gittik. Bu iyileştirmeleri yaparken de kullanıcılara "bakımdayız" mesajı bıraktık.
Bu tip internet oluşumlarını bir yerden bir yere aktarmak hiç te kolay değildir çünkü statik sayfaları taşımıyoruz sözkonusu olan bir veri tabanı var ve şu anda veritabanımız eksiksiz yeni sunucuya taşınmıştır, bu da büyük bir başarıdır, çünkü bu tip veritabanı migrasyonlarında sorunlar ve veri kayıpları muhtemeldir.
Hepimiz bu forumu seviyoruz ve uzak kalmak istemiyoruz, fakat malesef bu işler vakit alıyor o yüzden sabretmek gerekiyor. En önemli aşamayı geçtik bundan sonra forumumuz aynı sevgi & saygı çerçevesinde , umarız paylaşımları artarak devam edecektir.
Hepimizden ricamız, lütfen üye olup , sadece mesajları okuyup köşemize çekilmeyeyelim katılımcı olalım, paylaşalım.
Düzenlemeler devam edecek ve bunları adım adım yapacağız.
Dün geceden beri test ediyoruz, şu anda forumumuz eskisinden çok daha hızlı, ve de güvenilir bir sunucu üzerinde.
Ufak tefek teknik sorunları da aşmaya çalışıyoruz.
Lütfen biraz daha sabır,

saygılar

dummy 14-04-2007 20:27

Cevaplar için teşekürler.ayrıca emek harcayan herkesin ellerine sağlık.

discus 14-04-2007 20:39

Alıntı:

dummy tafarından gönderildi
Cevaplar için teşekürler.ayrıca emek harcayan herkesin ellerine sağlık.

nasıl hocam şimdi daha iyi demi problem yoktur inşallah...

MEHTERAN 15-04-2007 21:30

Konuyla ilgilenen arkadaşllara sonsuz teşekkürler. Boşa kalabalıktan başka birşey değildi zaten. Bence yakın zamanda üye olupta giriş yapmayan arkadaşlar varsa, Eyer gönüllerindede balık sevdası varsa tekrar geleceklerdir. Üye olmak çok zor birşey değil. Siteye emeği geçen,bizler için vakitlerini burda harcayan site yöneticilerine ve sitenin ilerlemesini sağlayan tüm dostlara minnet borçluyuz. SAYGILARIMLA.

gokseldbuga 16-04-2007 08:07

Abicim , seni göremiyoruz birkaç gündür? Herşey normaldir umarım?

MEHTERAN 17-04-2007 05:25

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Abicim , seni göremiyoruz birkaç gündür? Herşey normaldir umarım?

Çok şükür herşey normal gökselcim. Malum dünya teleşesi,bazen işten güçten bilgisayar başına oturmaya vakit kalmıyor. Teşekkürler.

Saat 05:34.