![]() |
bravo gayet güzel görünüyor. umarım yeterli iş görür.
|
Ürfettin abicim Vallaha ne diyim ciddende emeğinize sağlık helal olsun çok süper görünüyor ben levrek olsam hemen atlardım okadar beğendim vallahi :D:D:D hehehe tekrar emeğineze sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
El yapımına önem veren bir arkadaşınız olarak hemşehrimi, muaffak ustamı, şu anda uğraş veren gıracemi tebrik ediyorum bunları yaparken ne kadar heyecan veren bir iş olduğunu biliyorum kolay gelsin başarılar dostlar.
|
Herkesin görüş ve iyi dileklerine teşekkürler
|
ellerinize sağlık...çok iyi olmuş...ismail abinin de dediği gibi karın kısmını beyaza yakın bi renk yapmak sanırım daha iyi sonuçlar verecektir...
rastgelsin... |
Muvaffak abicim ve de ürfettin kardeşim ellerinize sağlık...inşallah bunlarla bol bol gönlünüze göre balıklar tutarsınız...kıskanırım ama Muvaffak abicim bende isterim bendeeeee....:P
|
tebrik ederim, güzel işler çkarmışsınız. rastgelsin.
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bende bir tane deneme yapmıştım ama işe yarayacağı konusunda ciddi endişelerim var açıkcası. malzeme süpürge sapı sert ağaç.boya simli oje |
Saat 03:36. |