![]() |
Anılarda kalması bakımından '' güzel bir hafta sonu kaçamağı'' geçiren tüm dostlarıma, allah içinize sindirsin diyorum.....Av kısmı ise ayrı bir olay....Elbet bunun rövanşı olacaktır....:artist:
Ters giden tek şey ''sevgili Muavffak üstadımızın'' rahatsızlanması olmuş....:( Muavffak abime acil şifalar dilerim... |
eveeett gayet güzel bir gündü tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim balık olmasada güzel dostlukların başlangıcını atmış bulunduk en önemliside budu bence.beraberlik oldukça elbet iyi av resimleride gelicektir....
muavffak abimizin iyileşmiş olmasına çok sevindim.gece eve geç döneceğim için resimleri yetiştirmeye çalışırım ama sanırım geç olur.çok güzel beraberlikti umarım devamlarıda en az bunun kadar güzel olur... |
Fotograflarda görülüyorki güzel bir gün geçirmişsiniz, temiz hava, deniz ve kaynaşma.. Onuru ayrıca tebrik etmek lazım bir tane tosun yakalamış.. :) bu tür organizasyonların devamı gelir umarım biz katılamasakta fotograflarda o anları beraber yaşıyoruz..
bu arada kaç kişi gittiniz nasıl gittiniz, topluluk bir fotoğraf filan yok mu arkadaşlar..?? yalnız gittiğiniz yerde güzel bir koymuş.. birde merak ettiğim bir nokta var olta salladığınız yerde derinlik ne kadar, ne kadar uzağa atıyorsunuz..?? |
Abi gittiğimiz yerin ilk 20 metresi sığ sonra otluk kumluk karışık fakat yine fazla derin değil 4-5 metreyi geçmez sanırım attığımız yerler. Fakat ağ atanlar saolsun koyun burnunu önünü komple ağla kapatmışla balık girememiş o yüzden balık yoktu. Toplu foto var tabiki serkan abinin makinayı denemek için onun makinayla çekmiştim müsait olduğunda ekler.
|
Muvaffak abi çok geçmiş olsun. Ava giden arkadaşlar eminim harika bir gün geçirmişlerdir, hepinizi kutlar, başarılı bir organizasyon için de teşekkür ederim, böylece rapor okumuş olduk, videoları sabırsızlıkla bekliyorum
|
Göksel abi tecrübeli kameraman oldum seninle gittiğimizdede çekeriz ama yayınlayabilirmiyiz bilmem :D
|
Tagocum, şimdiye kadar çektiğim videoları bilgisayara indirdim, şöyle bir izledik dün gece Nadir abinle, mümkünü yok yayımlayamayız, görüntüyü sessiz indirip arkaya müzik koyacağız mecburen:dans:
|
:D :D :P :P sessiz sinema öylemi, bence fon müziği için bi oylama yapalım :)
|
Alıntı:
|
muvaffak abi çok geçmiş olsun.organizasyon anladığım kadarıyla av açısından vasat ama dostluklar açısından bereketli olmuş umarım birdaha ki organizasyonlara katılabilirim.hepimize rastgelsin!
|
Saat 05:33. |