RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   29.04.2007 sığacık raporcuğu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2914)

katiti 30-04-2007 09:23

Onurum tebrik ederim, yanaklar da kırmızı kırmızı maşallah :D...

giritli 30-04-2007 10:42

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
Onur arkadaşım bu demekki artık balık zamanı geliyor hayvan tek tük kıyılamaya başlamış pilanlı bir av düzenleme zamanı geliyor sanırım.evdeki hesap her zaman carşıya uymasada denemek gerek selamlar.

Rauf abicim selamlar...evet abi balık ufak ufak kıyılamaya başladı ve bir aksilik olmazsa bu hafta sonu zeytineline niyetimiz var....
bu arada böyle hesapsızlığa can kurban be abicim:D :D :D tabi abicim niyet balık tutmak olmadığı zaman balıklarıda ürkütmemiş oluyorsun...bu meretler niyeti çaktılarmı gelmiyorlar:D :P

giritli 30-04-2007 10:45

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Onurum tebrik ederim, yanaklar da kırmızı kırmızı maşallah :D...

Eyvallah Mertikom...inşşallah bu hafta sonu bir aksilik olmazsa bu kırmızılıların canını acık daha yakmaya niyetliyim...tabi bana fırsat kalırsa:)

Güven ÖZYELDAN 30-04-2007 11:30

geçen hafta mezarlık tarafından küçük lidakiler alıyorlardı av yapanlar sanırım eski dostlar gelmeye başladı yanaklara bak kırmızı kırmızı valla....helal kardeşim tekrar sahnelere dönüş yaptın valla.....:helal: :helal: yanlız bu cıpradada anatomik bozukluk var daha önceki avlardada buna benzer vucutta çarpıklıklar olan balıklar vardı yanlış hatırlamıyorsam....????

sbasaran 30-04-2007 11:50

havuzdan kaçtıktan sonra mübarek aç kalmış sanki.
(ben de taktım havuza ha. millet tutuyor işte. ben tutamadığım için galiba bende kıskançlık başladı.)

giritli 30-04-2007 11:57

garibimin anatomisi arabada gelirken bozuldu kardeşim...:D
bide 3 iğneyide yutmuştu,çıkarmaya çalışırken acık:oha: bende bozmuş olabilirim:P

mufi 30-04-2007 12:04

Onur um hem ticaret hem ziyaret misali...kısa günün kârı maksat gönüller bir olsun.

Güven ÖZYELDAN 30-04-2007 13:16

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
garibimin anatomisi arabada gelirken bozuldu kardeşim...:D
bide 3 iğneyide yutmuştu,çıkarmaya çalışırken acık:oha: bende bozmuş olabilirim:P

abisi benim bahsettiğim yer alt yüzgecin olduğu bölüm buna benzer çarpıklık başka çıpralardada görmüştüm....hatta hatırladığım kadarıyla bunun sohbetide olmuş ve zıpkın yarası olabilir diye yorum gelmişti budamı zıpkın yarası acaba ??? yoksa yapıda bir değişiklikmi söz konusu...???

giritli 30-04-2007 13:46

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
abisi benim bahsettiğim yer alt yüzgecin olduğu bölüm buna benzer çarpıklık başka çıpralardada görmüştüm....hatta hatırladığım kadarıyla bunun sohbetide olmuş ve zıpkın yarası olabilir diye yorum gelmişti budamı zıpkın yarası acaba ??? yoksa yapıda bir değişiklikmi söz konusu...???

Valla Güvencim işin o boyutunu bilemicem ben yanaklar pembemi,dudaklar dolgunmu:D birde rengi beyazmı ona bakarım...ötesi beni bağlamaz...ama şunu biliyorum 3 iğnenin ikisini çıkarabildim 1 tanesi hala ağzındaydı(resmi büyütünce misinanın ucunu görebilirsin) ve o 2 iğneyi çıkarana kadar garibim mefta oldu...yani o arada biraz:( sıkmış olabilirim tabi...bence o bölümün biraz içe göçük olması da gayet normal...sonuçta balık açki oltaya takılıyor...eh haliyle aç oluncada midesinin biraz içe kaçmış olması normaldir gibi geliyor bana...bu arada fotoğrafın orjinalinde balığın rengi gayet beyazdı ama siteye eklemek için küçültünce nedense azıcık koyulaştı...

Taygun KOCABIYIK 30-04-2007 14:59

Onur abicim amma ballısın diycem ayıp olacak :D töbe töbee
maşallah diyorum tebrik ediyorum saygılar sevgiler

Saat 02:02.