![]() |
Gökselcim afiyet olsun ayrıcada araba için geçmiş olsun.inşallah bir daha olmaz.
|
Göksel abicim tebrik ederim güzel balıklar. Araba içinse geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin.
|
Göksel tebrikler ,en azından çupranın o doyumsuz yakalama heyacanını yaşamışsın, ah bide o kocamanı yakalayabilseydin....tahminim aklın onda kalmıştır inşallah bi dahakine diyelim ,kaza için de çok üzüldüm geçmiş olsun..
|
balıklar gerçekten iyi işallah banada bi gün çupra yakalamak nasip olur tebrikler rastgelsin....
|
çocukluğumdan beri balıkçılık yaparım.. bu dillere cangides deniyor.. yada biz öyle biliyoruz.. dil kadar lezzetli diil.. ama esas takıldığım konu oltayla dil yakalanmış olması. inanın şaka diil ilk defa görüyorum ve abi seni kendi adıma kutluyorum.. ya ben harbiden iice cahil kalmışım, yada sen cidden profesyonelsin :) hadi kıyıdan fazla av yapmam ama paragat atarım onadamı denkgelmez bu meret hayvan :) yada özel bi yöntemi varsa beni aydınlat.. ben bayılırım dil şişe :) şimdi diycen çipuralara bişi yazmamışsın diye.. ooooo ondan çooook var :):):)
|
Tebrik ederim göksel abi çok güzel av çıkarmışın..
Not: O pisiler için sirkülere baksan sanırım çok iyi olurdu... |
Göksel keşke şu resimde kaçırdığın kuzuda olaydı. Nadir abininde pası gitmiştir biraz artık. Araça konusundada geçmiş olsun, cana bir şey olmasın.
|
anlattığınıza ve resimlere bakarsak güzel bir gün geçirmişsiniz kazaya üzüldüm geçmiş olsun rastgele
|
göksel bey kardeşim,
öncelikle kazanıza geçmiş olsun diyorum. güzel bir gün geçirmişsiniz.. inşallah çok daha iyi balıklar rastgelir... |
Tebrikler....
Araba için geçmiş olsun.. |
Saat 11:04. |