![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplantıdan manzaralar :)
Gevrek sponsoru Kıvanç abimiz :) içecekler İlker komutanımdan :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
tanışma esnasında çekilişle süpriz yapan muvaffak abime teşekkür etmeyi unutmuştum aklıma geldi.....canım abim teşekkürler...:helal: :helal:
hem bana doğum günü hediyesi olmuş oldu.. ayrıca kendisi gene bi takım hazırlayıp bana getirmiş... teşekkürler canım abiiiim.... |
İlker bey, Erol bey, Güven, Anıl sizlerle tanışmaktan bende gerçekten memnun oldum. diğer arkadaşlarımızla avlardan tanışıklığımız zaten vardı. toplantıya katılma nezaketi gösteren herkese içten teşekkürler.
|
taygunum simitin lafı mı olur. kemeraltına girilir de simit yenmeden çıkılır mı hiç.
|
Evet haliyle uzayan muhabbet milleti acıktırdı ve o anda Kıvanç ın simitleri devreye girdi..
|
taygun sanırım yanlışlıkla aynı iki fotoyu koymuş en kısa zamanda düzeltilecektir....erhan ve onur abininde cep telefonlarında kayıtlar olması lazım kendilerinden onlarıda bekliyoruz....
|
Valla onu bunu bilmeme İshak kardeşim bundan sonraki ilk cumaertesi muhabbetinde. Kemeraltındasın. yoksa millet acaip yüklenir ona göre...
''İnsan insana yük olmaz/ can gövdeye mülk olmaz'' |
Alıntı:
|
Saat 23:15. |