![]() |
abicibim mükemmel bir av raporu ve aynisekilde mükemmel baliklar herzaman bereketinizin daim olmasini dilegiyle rastgelsin.
|
İshak kaptan harikasın, elineeee kolunaaaa sağlık.. Ayrıca Erdal bey ve oğlunuda tebrik etmek lazım.. Valla balıkları görünce çok sevindim senin adına..
|
Alıntı:
Yanlız ben bişi anlamadım yukarıdaki ifade nedir.. bu sakat hakkında delil olarak kullanılabilir.yani kanatimce: ((Bakalım epeyden beri hasret kaldığım pembe'ler ile yarın tanışma ve kucaklaşma fırsatı bulabilecek miyim...?:)[/quote]))) Burada ne demek istediğini anlamadım .pembe/membe/kucaklaşma/felan/filan/ne iş:deli: |
Neye niyet neye kısmet ama, sizin kısmet hep dolu be, İshak Bey.Denizden, karadan hiç fark etmiyor, vallahi.:D
Tebrik ederim.:helal: Henüz net değil ama kısmetse, biz de planlıyoruz cuma akşamını, c.tesi sabaha bağlayan geceyi ve sabahını da ona ekleyerek. Sabahleyin, tadında bırakıp dönmeyi düşünüyoruz, zira c.tesi işlerimiz var, bu iş olursa bir nevi kaçamak olacak. Hani Orhan Veli demiş ya "gemliğe doğru denizi göreceksin sakın şaşırma", bu aralar sizi de telefonla arayıp "medet ya usta" tadında yardım isteyen "birileri" olursa sakın şaşırmayın derim.Zira bizim hamlık da iyice tavan yaptı, malumunuz. Hamlık kaşıntısı yerine sivrisinek kaşıntısına çoktan razı olduk biz :D Bir kez daha tebrikler. Afiyet şeker olsun. |
Tebrikler İshak,değişen programla mercan yerine cipuraları gafil avlamışsınız,bu da güzel,haftaya nasipse olur artık Çeşme,sevgilerimle
|
ishak abi tebrikler senin alyanaklılar baya sevdi seni....:helal: :helal:
|
Ishak Abi tebrikler ama bu böyle olmaz sen mutka video da cekmissindir.... ;)
senden video bekliyorum |
İshak abi seni değil Burak kardeşimle Erdal abimi tebrik ediyorum :D sen balık tutamamışsın :D
|
İshak çupilerin resmini kaydettim,pcye arka plan yaptım.Telifi neyse veririz...
Harika bir av olmuş...:helal: :helal: :helal: |
çupralar çok güzel gözükyo abi biz burada ancak çiftlik çupisi yiyebiliyoz.. afiyet olsun rastgelsin.....
|
Saat 15:18. |