RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3210)

ykmk 17-06-2007 11:54

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Yunuscan, tekrar aramıza hoşgeldin..Karne nasıl karne......................?

Vallahi İshak abi ilk dönnem 2 tane 1 vardı onları iki yaptım.Allahtan 1 yok karnede ama 3 taane 2 var diğerleri de 5 e kadar ilerliyor.Bu sene salmıştım kendimi inşallah toplayacağım...:)

ykmk 17-06-2007 11:57

Alıntı:

Wetblue tafarından gönderildi
Yunuscan Kardeş Hoşgeldin Sefalar Getirdin. Umarim Düzgün Bir Türkçe Ile Güzel Anilarini Bizimle Paylaşirsin. :)

Hoşbulduk Cumhur abi.Merak etme abi Türkçem gayet iyidir.Şiir yazan,okuyan ve edebiyatla ilgili bir genç olarak Türkçemizi iyi kullandığımı düşünüyorum.Takdir sizindir...
Saygılar...

ykmk 17-06-2007 12:00

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Yunuscan nasılsın bakayım.. umarım şansın daim olur..

İyiyim Muvaffak abi.Sen nasılsın,deniz,balıklar ve o emektar oltan nasıllar?İyidirler ,inşallalah.
Herkesin şansı daim olsun,saygılarla....

ykmk 17-06-2007 12:02

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
Hoşgeldin Yunuscan, sözünü tuttun gibime geliyor.. İnternetin açılmış.. :)

Hoşbulduk Savaş abi.Ayıp olmuş biraz ama neyse.Erkek adam tutamayacağı sözü neden versin di mi?

kturkol 17-06-2007 16:38

Yunuscan tebrik ederim. umarım sınıfını iyi sonuçlarla geçmişsindir.

kartallı 17-06-2007 21:43

tebrikler desene kız arkadaşta nikotini aldı,bırakmaz artık :) ben hanımı birgün balığa götürdüm ona nasıl atılıp çekildiğini öğrettim ve bir hafta sonra gayet güzel istavrit yakalamaya başladı ve benim oltayı bana vermez oldu...bu sefer ona olta aldım beraber yakalamaya başladık,eve geliyordum bakıyorum evde yok arıyordum nerdesin diye bana hayatım gel balıktayım diyordu :) neyseki çocuk olduda onunla ilgilenirken şimdilik attı üzerinden ama hala içi gidiyor ben niye gelemiyorum diye :) tekrar tebrikler

discus 17-06-2007 22:58

kardeşim balıklarında internetin de hayırlısı olsun....tebrikler...

ykmk 18-06-2007 09:14

Alıntı:

kartallı tafarından gönderildi
tebrikler desene kız arkadaşta nikotini aldı,bırakmaz artık :) ben hanımı birgün balığa götürdüm ona nasıl atılıp çekildiğini öğrettim ve bir hafta sonra gayet güzel istavrit yakalamaya başladı ve benim oltayı bana vermez oldu...bu sefer ona olta aldım beraber yakalamaya başladık,eve geliyordum bakıyorum evde yok arıyordum nerdesin diye bana hayatım gel balıktayım diyordu :) neyseki çocuk olduda onunla ilgilenirken şimdilik attı üzerinden ama hala içi gidiyor ben niye gelemiyorum diye :) tekrar tebrikler

Serdar abi biliyosun işi aşılamışsın eşine.Kafa dengi olması da ayrı bi tat olsa gerek.Allah herkese böyle hayırlı eşler nasip etsin...:D

ykmk 18-06-2007 09:16

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
kardeşim balıklarında internetin de hayırlısı olsun....tebrikler...

Sağol abi teşekkür ederim...

ykmk 18-06-2007 09:18

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi
Yunuscan tebrik ederim. umarım sınıfını iyi sonuçlarla geçmişsindir.

Pek iyi olmamakla beraber sınıfı doğrudan geçtim.İnşallah seneye yükselteceğim notlarımı...
Saygılar...

Saat 17:42.