RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Lütfen hic olmazsa 1 cümle yazin! (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3297)

BLACK SHARK 05-07-2007 09:30

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Yoo ben hala anlayabilmis degilim cünki.Fiyatlara baktim.5 ile 30 lira arasinda güzel parcali kamislar var.
Bence genel sorun para degil.Rahatlik;kimse elinde uzun bir kamisla otobüse ve dolmusa binmek ve dolasmak istemiyor bence.

Devam et :D :D :D :D :D

ykmk 05-07-2007 09:34

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
Evet bak Cumhur abisi , yunuscan bile olayi anlamis ve biliyor , umarim simdi NEDEN olayini sende anlamisindir ve böylelikle bu sorun ortadan kalkmisdir ??? :D :D :D

rastgelsin

Yasin abi Yunuscan bile demişsin.Alındım vallahi.:D 16 yaşındayız çok küçük bir yaş değil.
Cumhur abi parası dert olmasa bile seyahatlerde sorun oluyor.Saygılarımla...

BLACK SHARK 05-07-2007 09:48

Alıntı:

ykmk tafarından gönderildi
Yasin abi Yunuscan bile demişsin.Alındım vallahi.:D 16 yaşındayız çok küçük bir yaş değil.
Cumhur abi parası dert olmasa bile seyahatlerde sorun oluyor.Saygılarımla...

yok be yunuscugum , sakin alinma . seni kirarmiyim , bizim Cumhura geyik olsun dedim.... iste böyle tatli sohbetlerle taniyacagiz birbirimizi ..16 yas masallah güzel bir dönem :D :D Allah uzun Ömürler versin .Bence artik bu kamis muhabbeti - sorunda olsa alanin sorunu gerek tasimada gerek Fiatinda ... herkez kafasina göre alir ve tutar ... sen söyle bi güzel resimlerinden sergilede bakalim yaw... selamlar ;)

rastgelsin

ykmk 05-07-2007 09:52

Alıntı:

BLACK SHARK tafarından gönderildi
yok be yunuscugum , sakin alinma . seni kirarmiyim , bizim Cumhura geyik olsun dedim.... iste böyle tatli sohbetlerle taniyacagiz birbirimizi ..16 yas masallah güzel bir dönem :D :D Allah uzun Ömürler versin .Bence artik bu kamis muhabbeti - sorunda olsa alanin sorunu gerek tasimada gerek Fiatinda ... herkez kafasina göre alir ve tutar ... sen söyle bi güzel resimlerinden sergilede bakalim yaw... selamlar ;)

rastgelsin

Zaten alınmadım Yasin abicim.Takıldım ben de :D Dediğin gibi kamış işi de alanın sorunu.Vallahi sergileyecek resim çekmek için balık tutmak lazım.Balık ta yok bu hafta.Bu pazar gittim. barajın suyunu 3 metre kadar salmışlar.Su çok bulanıktı.Sanırım balıklar dipe indi yeni yuvalar bulmak için.Su oturuşunca sergyi açacağım.:D
Saygılarla...

Lethe 05-07-2007 10:15

bir yorum da ben yapayım dedim :)
deniz kenarında oturuyorum ve çoğunlukla at&çek yaparak kıyıdan avlanıyorum.şuan kullandığım mitchel'in teleskobik kamışı.parçalı da var(ucuza- 12 ytl-edinmiştim)onu tekneyle gittiğim zaman sırtı avında kullanıyorum.ama at&çek için 52 ytl ye 2-8 gr. atarlı shimano marka bir parçalı kamış buldum hisar balıkçılıkta(izmir-kemeraltı).aynı yerde yine shimano marka hem parçalı hem teleskobik(adamlar yapmış..) bir kamış var.küçülünce 30 cm den kısa oluyor.e tabi tuzlu biraz-160 ytl civarında...daha da ucuza bulabilirsem kıyıdan da parçalı kullanmak istiyorum.nedeni ise daha dayanıklı ve (bence) kullanışlı olması.ne kadar bakım yapsak da teleskobikler çabuk yıpranıyor..
sonuç olarak; ekonomiklik,fonksiyonellik ve alışkanlık üçgeninde kişinin kendisine göre optimal noktayı bulabilmesidir..:artist:
saygılar..

Saat 02:05.