![]() |
Yunuscan eline koluna emeğine sağlık kardeşim.Birdahaki sefere daha fazla olur inşallah, şansın bol olsun.
|
Alıntı:
Saygılar... |
yunuscan abi bunlar çok güzel tebrik ederim:helal: :D
|
senı balık tutmaya olan düşkünlüğünden dolayı tebrık edıyorum yunuscan kardeşım.yapmış olduğun av bence çok güzel balıklarında güzel afıyette olmuştur. bak ben senı ızmıre davet edıyorum buyur gel kardeşım.beraber bı balık tutalım :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
|
Alıntı:
Ama davetin için çok teşekkür ederim hasan abi.VAllahi İzmir'e gelmek için neler vermezdim.Ama çok büyük bir ihtimalle gelemem İzmir'e.En son 2 veya 3 sene önce gitmiştim Foçaya.Orada halamın devremülkü var.İnşallah seneye seninle beraber balık tutmak onuruna ererim abi. Herşey için teşekkür ederim. Saygılarla... |
Yunuscan bravo.....az ama öz tutmussun...hadi bakalim...devam et yeni resimlerini bekliyoruz
|
Selam Yunuscan ..
Güzel av ve tatli resimlerin var tebrikler kardesim , palamut veya istavrit arada ne fark varki :D :D :D önemli olan paylasimin ... nice daha cok baliklara ve maceraya , afiyet olsun . selamlar - rastgelsin ;) |
Hepinize çok teşekkür ederim.Bundan sonra sizlerle tatlı su avlarımı paylaşacağım büyük ihtimalle.Denize gitme ihtimalim artık yok malesef.BArajdan da balık çıkmıyor gerçi.İnşallah bişeyler tutarım da paylaşırım sizlerle.
Saygılarımla... Rastgelsin... |
Yunuscan, tebrik ediyorum. Hem resimler, hem balıklar, hemde alçak gönüllüğün konusunda gerçekten bu övgüleri hek ediyorsun. Paylaşımın için teşekkürler. RASTGELSİN
|
Alıntı:
Rastgelsin... |
Saat 21:10. |