RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Enez... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3437)

iesencan 08-08-2007 10:53

Yunuscan eline koluna emeğine sağlık kardeşim.Birdahaki sefere daha fazla olur inşallah, şansın bol olsun.

ykmk 08-08-2007 10:57

Alıntı:

iesencan tafarından gönderildi
Yunuscan eline koluna emeğine sağlık kardeşim.Birdahaki sefere daha fazla olur inşallah, şansın bol olsun.

Sağolasın abi.Çupra,ispendek falan çekemedim bu sene.:'( Ama sadece ben değil kimse bişey çekemedi.Onca balıkçıyla konuştum hepsi her sene balıkların giderek azalmasından bahsediyor.Bu sene limandan başka yerde çupra alan 1-2 kişi var o kadar.Limanda da çok az.İnşallah seneye düzelir.
Saygılar...

emre97 10-08-2007 09:32

yunuscan abi bunlar çok güzel tebrik ederim:helal: :D

Hasan BALIKÇI 22-08-2007 19:23

senı balık tutmaya olan düşkünlüğünden dolayı tebrık edıyorum yunuscan kardeşım.yapmış olduğun av bence çok güzel balıklarında güzel afıyette olmuştur. bak ben senı ızmıre davet edıyorum buyur gel kardeşım.beraber bı balık tutalım :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

ykmk 22-08-2007 21:07

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
senı balık tutmaya olan düşkünlüğünden dolayı tebrık edıyorum yunuscan kardeşım.yapmış olduğun av bence çok güzel balıklarında güzel afıyette olmuştur. bak ben senı ızmıre davet edıyorum buyur gel kardeşım.beraber bı balık tutalım :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Hasan abi vallahi akrabalar davet ediyor,senden de davet aldım.Şeytan iyice kanıma girdi.Kavgaya tutuşacaz bizimkilerle.Şaka bir yana ama sanıyorum ki bu sene gelemem İzmir'e.Sorun tamamen DUYGUSAL(anlamışsınızdır.)...
Ama davetin için çok teşekkür ederim hasan abi.VAllahi İzmir'e gelmek için neler vermezdim.Ama çok büyük bir ihtimalle gelemem İzmir'e.En son 2 veya 3 sene önce gitmiştim Foçaya.Orada halamın devremülkü var.İnşallah seneye seninle beraber balık tutmak onuruna ererim abi.
Herşey için teşekkür ederim.
Saygılarla...

freediver 22-08-2007 21:58

Yunuscan bravo.....az ama öz tutmussun...hadi bakalim...devam et yeni resimlerini bekliyoruz

BLACK SHARK 23-08-2007 05:18

Selam Yunuscan ..
Güzel av ve tatli resimlerin var tebrikler kardesim , palamut veya istavrit arada ne fark varki :D :D :D önemli olan paylasimin ... nice daha cok baliklara ve maceraya , afiyet olsun .

selamlar - rastgelsin ;)

ykmk 23-08-2007 09:58

Hepinize çok teşekkür ederim.Bundan sonra sizlerle tatlı su avlarımı paylaşacağım büyük ihtimalle.Denize gitme ihtimalim artık yok malesef.BArajdan da balık çıkmıyor gerçi.İnşallah bişeyler tutarım da paylaşırım sizlerle.
Saygılarımla...
Rastgelsin...

HALDUN YALIMLI 23-08-2007 11:18

Yunuscan, tebrik ediyorum. Hem resimler, hem balıklar, hemde alçak gönüllüğün konusunda gerçekten bu övgüleri hek ediyorsun. Paylaşımın için teşekkürler. RASTGELSİN

ykmk 23-08-2007 15:37

Alıntı:

HALDUN YALIMLI tafarından gönderildi
Yunuscan, tebrik ediyorum. Hem resimler, hem balıklar, hemde alçak gönüllüğün konusunda gerçekten bu övgüleri hek ediyorsun. Paylaşımın için teşekkürler. RASTGELSİN

Çok teşekkür ederim Haldun abi.
Rastgelsin...

Saat 21:10.