RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   11-12 Agustos Hasan Ustad İle Zeytinler'de (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3499)

discus 14-08-2007 22:59

eveeettt.gerçekten klasikleşen bir görüntü oldu artık bu.hasan abi sana sonsuz teşekkürler hiç çekinmeden meranı bizlere tanıttın taa oralara onca yolu tepip balık tutmak varken sen bizlere balık tutmasını öğretmeye çalışarak güzel zamanını harcadın ya sana teşekkür etmek bile bence yetmez.samimiyetle söylüyorum ki senin elin kaçkere öpülür bilmem...
tüm balıkçı dostları senden bişeyler öğreniyo bu işe gönül vermiş herkezin yanındasın allah seni ve senin gibi ustaları başımızdan eksik etmesin.engüzel paylaşımlar o deniz kenerında elimizdeki nevalleleri hiçbirşey düşünmeden paylaşınca ortaya dökülüyo...sen var olduğun sürece ben bu sitenin butür paylaşımlara dahada şahit olacağı inancındayım.iyiki varsın canııımm abim.saygılar...
NOT: bu arada kadro bukadarzenginken artık bir maç zamanı gelmedimi arkadaşlar hadi oragnizasyon ayarlayalım nedersiniz..

Anıl ÜNALAN 15-08-2007 00:04

Samet abi Hasan üstadı izlemene sevindim o tadı sende aldın artık istesende zeytinleri ve hasan abiyi bırakamazsın :D ..

Hasan üstada laf yok tebrik etmeye bile gerek yok o alışkın böle şeylere :D

Seni tebrik ederim Samet abi zeytinler kolay bir avlak değildir balığı nazlıdır nazını gerçekten çekmesi zordur.Havayı kıstırması felan zordur ama havayı kıstırdın mı olay bitti neyse çok konuştum tebrik ederim zeytinelinde siftahı yaptın orada veya başka bi yerde devamı gelicektir umarım fazlasıyla devamını getirirsin..

Saygılar

Haaa bu arada hasocum senide tebrik edeyim tebrik etmicem sandın ama yanıldın :D Seviyom seni balıkçı KRAL :D

freediver 15-08-2007 00:28

Hasan ABiyle baliga giden bos dönmüyor .....
Hasan Abi gelecegin Amcalarindan biri :)

Tebrikler iyi av olmus.....

Samet Eryavuz 15-08-2007 06:33

Guzel sozleriniz ve dusunceleriniz icin hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim.
Hasan abi 10 Numara adam gercektende.Hem karakteri olsun hemde Balıkcılıgı.
HEpinize Saygılar Sevgililer.
Bir organizasyon fena olmaz serkan abinin dedigi gibi ..

nevzat 15-08-2007 08:49

Samet kardeşim ne mutlu sana ki Hasan abi ile birlikte o güzel ortamın zevkini doya doya (demiycem çünki o ortama doyum olamayacağını çok iyi biliyom)yaşamışsın,tebrikler.Hasan abi klasiklere devam,inşallah abi inşallah anladın sen onu.

BLACK SHARK 15-08-2007 09:15

Güzel Av güzel görüntüler - tebrikler ... afiyet olsun .

selamlar -rastgelsin

Taygun KOCABIYIK 15-08-2007 09:17

Ustaların ustası Hasan ustam yine yapmış yapacağını tebrik ediyorum. Bu hafta maviler ve beyazlar olarak sahalarda çarpışma zamanı diye düşünüyorum :D Haydi millet balığa ben hasan abi siz hepiniz 15 avans 20 de biter :D (çok attım)

Samet Eryavuz 15-08-2007 09:43

haklısın nevzat abi doyum olmuyor ..

mustafakasim 15-08-2007 10:31

samet, hasan abiyi yakalamışsın paşalarıda götürmüşsün.tebrik ederim.mercanlar erkek mercan galiba.hasan abi geçen seneye göre paşalar azalmaktamı, çoğalmaktamı.akrep konusu beni de korkuttu açıkçası.

ykmk 15-08-2007 10:45

Abi çok şanslısın.Hasan abi gibi bir üstadla av yapmışsın.Hayallerime giriyor artık hasan abiyle av yapmak.Balıklar çok güzel.Fazla söze gerek yok.
Rastgelsin...

Saat 10:02.