RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   27 ağustos MARS (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3545)

BLACK SHARK 28-08-2007 08:26

Valla ben bisey göremedim ..hava da cok bulutlu ve yagmurluydu burada o yüzden vurdum kafayi yattim ..
insallah gören ve yasayan arkadaslar vardir aramizda --

selamlar

Anıl ÜNALAN 28-08-2007 11:24

Gören olduysa eğer olay 2003 değil 2007 dir gören olmadıysa o olay 2003 ün olayıdır :P :D

Marsı gören var mı ? Taygun haricinde :D

pene 28-08-2007 11:44

:D
her duyduğunuza sorgusuz inanmayın arkadaşlar..

baturhan 28-08-2007 11:53

Arkadaşlar,ayın 26 sında Muvaffak abinin Yasine dediği gbi sonuçlandı olay maalesef..,2003 te meydana gelen olay,tekrar cereyan edecekmiş gibi internet ortamında yaymışlar,neden yaparlar bilmiyorum ama,bende alet olmuş oldum.
Hepinizden özür dilerim bu olaydan dolayı,şunu bilmenizi isterim bu denli olayı sadece forum arkadaşlarımla paylaşıp izlemeleri için haberdar etmekti amacım.

İnşallah asparagas olmayan doğru bilgiler,ve haberleri paylaşmak dileği ile...

saygı ve sevgilerimle.

Emre 28-08-2007 12:06

murat abi ya bende okadar cok bekledim bekledim ne mars vardı nede bişi sadece pasparlak ay Vardı okadar :)

BLACK SHARK 28-08-2007 12:36

Alıntı:

baturhan tafarından gönderildi
Arkadaşlar,ayın 26 sında Muvaffak abinin Yasine dediği gbi sonuçlandı olay maalesef..,2003 te meydana gelen olay,tekrar cereyan edecekmiş gibi internet ortamında yaymışlar,neden yaparlar bilmiyorum ama,bende alet olmuş oldum.
Hepinizden özür dilerim bu olaydan dolayı,şunu bilmenizi isterim bu denli olayı sadece forum arkadaşlarımla paylaşıp izlemeleri için haberdar etmekti amacım.

saygı ve sevgilerimle.

valla bende bilmiyorum murat abi , ne ayi gördüm ne de marsi hahahaah:deli: :deli: :deli: bosver yaw .. desene millet uykusuz kaldi :D :D ben vurdum kafayi yattim , zaten bisey göremezdim hava bulutlu ve yagmurluydu :D :D .... bos ver olur böyle seyler - takma kafaya .

selamlar

Taygun KOCABIYIK 28-08-2007 12:36

Alıntı:

baturhan tafarından gönderildi

saygı ve sevgilerimle.

Murat abi önemli olan düşünüp paylaşmak :) asparagas haberi internete yayanlar utansın...

pene 28-08-2007 12:41

yalnız müthiş bir dolunay vardı dün..
doya doya görüldü en azından:)

mufi 28-08-2007 17:24

Durum sakat.... zamanda kayma oldu... aynen filimlerdeki gibi..
Burası neresi? ben kimim.? sen kimsin? buda ne?? hehehe:D :D :D

ADNAN 31-08-2007 03:04

Görenler video kayıt yaptımı acaba ?

Saat 01:05.