RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   tekneye merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3716)

Hasan BALIKÇI 02-10-2007 21:36

erhan kardeşım teknenız hayırlı uğurlu olsun.

güzel bı gün yaşadığınız her halınızden bellı umarım bundan sonrakı avlarınız çok daha ıyı olur bunuda tüm kalbımle temennı edıyorum.

nevzat kardeşımızın adına üzülsem mı bılemıyorum ama bı gerçek var oda kaçan balıkların hepsı büyük oluyor.kaçamayanda malum.

hepınızı tekrar tekrar kutluyorum. :helal: :helal: :helal:

sevgıler saygılar rastgelsın.

er35han 03-10-2007 08:36

Alıntı:

Rauf tafarından gönderildi
Erhan arkadaşım Tekneniz hayırlı uğurlu olsun ne bu yaa balığı kırmışsınız helal olsun güzel bir gün ve muhabbete cabası tebrikler.birde rekor zargananız var.benim actığım bir topik var rekor balıklar üzerine oraya gönder bu balığı ilerde hepsini toplayıp bir slayt yapıcam selamlar.

teşekkürler rauf abicim, biraz sonra resimlein bazılarını oraya da ekleyeceğim.

er35han 03-10-2007 08:46

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
Güzel insanlar ... önümüz kış. aman küreklere fazla güvenmeyin.. hatta motora bile.
ufukta hava karardımı+deniz çizgisi yok oldumu hemen kaçın...
gün içinde stabil giden hava bir anda değişip rüzgarda dönerse ,sakinde olsa esintiye ve çırpıntıya başladımı hemen kaçın.
teknede mutlaka yedek çapa ipiniz ve yedek çapanız olsun....
aman ha teknede aşırı derecede kafayı bulmayın..
dikkatli olun..:)

tabiki muvaffak abicim zaten en çok dikkat ettiğimiz konu da bu. rüzgar şiddetliyse ya da yönü ters ise hiç riske girmeyiz,bir şansımız da avlanacağımız yerin körfez içinde olması ve yanlardaki dağlar sayesinde şiddetli rüzgarlara karşı korunaklı olması. tekne de içmeyi hiç sevmem,karada dört başı mamur masa dururken sallantıda bu keyfi zehir etmenin hiç anlamı yok.:cool:

er35han 03-10-2007 08:48

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Erhan abicim öncelikle transatlantik geminizin suya inmesine çok sevindim hayırlısı olsun. Forsa lazım olursa ben her zaman buralardayım haberin olsun :D
Ayrıca bir maruzatım var Erhan abi bu aralar pek bi zayıfladım pantolon durmuyor belimde şu zarganalardan bana bi kemer yapalım :D :D :D
Tülay ablamda benim balığı kapmış onada selamlar saygılar
Ayrıca siz bu gidişle aliağada organize balık avı örgütü kuracaksınız sanırım Süleyman abi bir yandan Nevzat abi diğer yandan şimdi birde siz dahil oldunuz yandı ortalık :)

sağol canım kardeşim tekne de her zaman bir çapacıya ihtiyaç vardır:D , senin kemerlikler dün akşam iftar sofrasında gerektiği şekilde imha edildi;)

er35han 03-10-2007 08:58

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
erhan kardeşım teknenız hayırlı uğurlu olsun.

güzel bı gün yaşadığınız her halınızden bellı umarım bundan sonrakı avlarınız çok daha ıyı olur bunuda tüm kalbımle temennı edıyorum.

nevzat kardeşımızın adına üzülsem mı bılemıyorum ama bı gerçek var oda kaçan balıkların hepsı büyük oluyor.kaçamayanda malum.

hepınızı tekrar tekrar kutluyorum. :helal: :helal: :helal:

sevgıler saygılar rastgelsın.

hasan abim kaçan balık büyük oluyorda, üzüntüsü daha da büyük oluyor be. bak 3 gün oldu nevzattan hala ses seda yok.

HALDUN YALIMLI 03-10-2007 09:09

Kardeeeeşiiiimm, tekne hayırlı ve uğurlu olsun. Umarım her avınız böyle bereketli geçer, daha iyi avlara. RASTGELSİN

er35han 03-10-2007 09:14

teşekkürler haldunum daha iyi avları da hep beraber yaparız kardeşim.

discus 03-10-2007 21:29

abilerim çok iyi küreklere asılırım av sonunda tekne yıkarım sezonluk bakımlarından anlarım para istemem bedava miçoluk yaparım..:deli: :D
kutlarım harika av olmuş hafta sonları adres belli artık anlaşıldı sizleri bulmam kolay olacak..:deli: :deli: :helal: :helal: :helal:

Saat 01:00.