![]() |
Sn nevzat
geçmişler olsun.benimki galiba halen sağlam.limandan battı diye aramadıklarına göre.anahtarının yerini gösteririm çıkarsın denize üzülme.daha ölmedik.Allah canına sağlık versin.Parayla satın alınan bir şey için üzülmüyorum canın sağ oldukça yine kazanırsın daha iyisine sahip olursun. teklifim konfiden değil gerçekten gönülden. selamlar saygılar. |
Nevzat çok üzüldüm, geçmiş olsun. En kısa zamanda yenisini ve dahada iyisini alır yaptığın avlarıda bizlerle paylaşırsın. Sağlıcakla kal.
|
Dostum, sıkıntını ve hüznünü içten paylaşıyorum; Ama mala gelen cana gelmesin. Teknenin dönüşü var and canın yok;
Sevgi ve Işık seninle olsun |
Değerli dostlarım,teselli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Beni üzen olayın maddi boyutu değil zaten.Tekne sahip olarak ,kardeşimden yakın dayıoğlum ve diğer 4 arkadaşımındı,ama sağolsunlar her zaman beraber balığa gider kendi malımdan üstün tutardım.Kendimin olsa bu kadar üzülmezdim heralde.Ama dediğiniz gibi inşallah en kısa zamanda daha güzelini yaptırırız.Ender abi gönülden teklifin için çok teşekkür ederim.
|
geçmiş olsun kardeşim,bu sabah haberim oldu,çok üzüldüm.bende o tekne de çok güzel bir av yapmıştım,o yüzden üzüntünüze de ortağım.bizim tekne sağlam kaldıysa, ismaile söylersin ne zaman isterse çıkabilir,tabi sende kardeşim.gelen mala gelsin,canınız sağolsun kardeşlerim.
|
büyük geçmiş olsun. sizinde canınız sağolsun.acınızı paylaşıyorum.geçen hafta benim teknede barınakta battı.çok şükür çıkardık.20 günlük bir tadilat yapılacak.
|
nevzat abi geçmiş olsun..en kısa zamanda daha iyisini alırsınız inşallah..
|
bir balıkçının teknesinin batması çok kötü olay herhalde tv de gösterilen yerdir bir çok kişinin ekmek teknesi yok oldu hepinize geçmiş olsun
|
Saat 21:24. |