![]() |
ilker verdiğin linkte ;bachflohkrebse ismindeki karides görünümlüleri kuzey taraflarında , çapari yaparak mercan aldıklarını bir sitede okudum, fakat kendim deneme imkanı bulamadım, bir araştır belki işine yarar. rastgele.
|
sagol cumhur abi ama bizim buralarda mercan yok sanirim ben en azindan biraz acemi oldugum icin pek bilgim yok zaten her zaman da gidemiyoruz baliga hollanda ya gidiyoruz baliga bu da her zaman gidememek demek ama havalar isinsin kendime bir gölde avlanma kagidi cikarticam o zaman her hafta giderim ama yinede sagol cumhur abi
rastgelsin |
selam
Alıntı:
|
Sağol legend1907..Hayranlıkla izledim hepsini..
Uzmanlarımız,üstadlarımız kullanım alanlarını ve yararlarını anlattılar. Ben de şunu merak ettim:Bunlardan 80-90 tanesini bir tezgahta görsek,tezgah başındakine,''Usta bunlar nasıl pişiyor?'' demez miyiz.Ben kesin derim.:) Bunlara atlamayacak balığa da balık demem.. Buyrun: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
O Kadar Da Değil Yani :)
Aziz kardeşim ;
Kopanisti peyniri ile kavun; en harika rakı mezelerindendir... fransızların Rokfor ya da kamamber peynirinine fark atar :) Çeşme Ilıca da Akbaykaldan bol miktarda temin edebilirsin... Ya da sakız a giden birine sipariş edebilirsen daha mükemmeline sahip olursun...;) Bilgilerine... |
Saat 19:12. |