![]() |
Alıntı:
daha erken uşaam biraz tanıyalım hele :D :D :D :D :D :D |
Volkan Kardeş aramıza Hoşgeldin rastgelsin...
|
volkan armıza hoş geldin,oltcı ve dalgıç demişsin , yani şöylemi yapıyorsun,oltayı atıyorsun baktınki gelen giden yok e ozaman ben yanınıza geliyorum deyip inip balıkları alıyorsun, deseneki sende hiç boş yok, videoların güzeldi paylaşımın için teşekkürler rastgele.
|
Alıntı:
ama genelde aynıgün hem olta hem dalış yapmıyorum benim zevk aldığım oltacılıktır ama işim dalgıçlık |
Alıntı:
(anlaşıldı rastgelsinde yeni bir rakibim daha oluyor video ve slayt konusunda aman ne güzel. şifrenin başı ve sonuna yt........../yt harflerini köşeli tırnak icinde [ ] eklerseniz videolarınız ekran olarak görülebilir sitede)bilgilerinize |
Alıntı:
sizi avcok tanır gibiyim sanırım sitenizden birzamanlar tekneye sabit çıkırıklarla ilgili bir konuda isminiz çok geçmişti arayarak vidio nuzu bulmuştuk o çıkırıktan yapmaya çalıştım ama aynıosı olmadı ilerliyen zamanlarda bu konu hakkındada sizden yardımlarınızı istiyeceğim tekrar merhaba |
Alıntı:
|
selam
Merhaba hoş geldiniz,ben de yeni bir üyeyim .güzeldir sitemiz eminim zamanla fark edersiniz.
|
Hoşgeldin..
ADOPOT KARDEŞ HOŞGELDİN.BENDE YENİ ÜYEYİM BU SİTEYE.PAYLAŞIMCI,FAYDALI VE ÇOK SEVİYELİ BİR SİTE OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.HAYIRLISI OLSUN..:helal:
|
Alıntı:
hobim ise amatör balıkçılık bir gün sizleri misafir edeyim buranın balıkları oldukça iyidir |
Saat 13:01. |