![]() |
Alıntı:
Bu öyle bir sevgi ,öyle bir tutku'ki o anın hiç bitmesini istemem,uğraşmak ise olayın içersindeki en büyük haz. Çok teşekkür ederim,bende hüzel duygularız içi birmukabele der, sizlerede daha büyüklerini tutmanızı dilerim.rastgele,hoşçakalın. |
Alıntı:
Bu tutkuya kapılmışız bir kere, Ben denizi çok seviyorum, bazen rastgeliyor,kullandığım misina asso 035 daha kalınını zor yemiyor,ama acele etmezsem yakalıyorum. bende sana güzel avlar dilerim,hoşçakal. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim,sizlerede rastgelmesi dileğiyle. hoşçakalın |
Hocam neler yapmışsınız siz ya.Tebrik ederim gerçekten çok güzel bişeye imza atmışsınız.
|
Alıntı:
Darısı sizlerin başına,havalar kötü gittiğinde balığa çıkamıyoruz,eski anılarımdan yolladım.hoşçakal. |
tebrikler
çok güzel bir balık üstadım.bende sinarit avcılığını sarozda kabatepe kumkamp arasında yapıyorum.eski sinaritler artık yok,1kg civarında palazlarla dönüyoruz ve bunada şükrediyoruz,nerede 10kg üstü sinaritler,yok oldular,sebeb ne ola acaba,bilinçsiz avcılıkmı
|
tebrikler orhan baba,
endamı yeter. saygılar. |
Maşşallah inşallah 7kilolukta gelir.Bu arada sahte yemin marka modeli neydi acaba?
|
orhan reis 0.35 le o balığı çekmek ustalık ister sende bunu ispatlamış oldun olta ne olursa olsun ustalık balığı idare etmekte çok güzel bir parça rastgele
|
baba eline ve emeğine sağlık ustalığını hepimize gösteriyorsun senden alacağımız çok dersler var
|
Saat 19:24. |