![]() |
Aşkın tebrikler...Çok kaliteli bir av olmuş...Balıklar şahane...Ama en önemlisi seninde dediğin gibi 3 kaptanın tecrübelerinden faydalanabilmek sanırım hepsinden değerli olsa gerek...Tekrar tebrikler:helal::helal::helal:
|
harika bir av olmuş ben ankarada olmama rağmen resmen kudurdum. uzun adanın yasak olduğunu sanıyordum. nasipse yazın ordayım
|
Alıntı:
sizede bol avlar dilerim. |
çeşme altı av raporu
aşkın kardeşim tebrik ederim güzel bir av olmuş...:helal:
çeşme altında bizimde teknemiz var.. o gittiğiniz yerin kerterizini tarif edebilecekmisin acaba sakıncası yoksa.:deli: çünkü biz ısparozlardan kaçalım diyoruz birazcık..:confused: |
Ağzına Sağlık Usta
:D:D:D:deli:Çok doğru söyledin.
|
Alıntı:
paylaşmak gibi güzel bi şey varmı abi,tabii ki sakıncası yok. ben güzel balıklar yakalayıp mutlu oluyorsam,herkezin mutlu olmasını isterim. buyrun arkadaşlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] arkadaşlar bir km den fazla yaklaşmayın. |
tebrikler aşkın kardeşim.muhteşem bir av olmuş.Arif'i de ayrıca tebrik ederim.hele o sinağrit yokmu.benim oralarda arayıpta bulamadığım balık.çok güzel denk gelmiş.
|
maşallah nazar degmesin ..kuzu gibi herbiri ..ellerinize emeginize saglık agalar.
|
arkadaşlar bir km den fazla yaklaşmayın.
Bu ne demek oluyor kayalıklar mı yoksa 1 km'de balık yok diye mi anlayamadım açıklarmısınız? |
Aşkın abiden cevap gelmeyince, uygun bulursa ben cevap vermek istiyorum kardeşimize. Uzun ada askeri ada oldugu için 1 km daha fazla yaklaşmak hem yasak hemde cezası var.
|
Saat 17:01. |